Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Από την Οικοτεχνία στην Επιχειρηματικότητα


Στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνουν την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30, στο Ξενοδοχείο Capsis Astoria (Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο), ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Από την Οικοτεχνία στην Επιχειρηματικότητα».
 
Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τη δυναμική και τις προοπτικές της Οικοτεχνίας καθώς και για τα υποστηρικτικά εργαλεία για την επιτυχημένη μετάβαση στην επιχειρηματικότητα. Επίσης, 3 καταξιωμένοι επιχειρηματίες, που έκαναν την μετάβαση από τη μικρή οικογενειακή παραγωγή σε ένα στοχευμένο άνοιγμα προς τις αγορές, θα μοιραστούν την εμπειρία τους με όλες τις προκλήσεις που τους οδήγησαν τελικά στην επιτυχία, ώστε να εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.
 
Η ημερίδα «Από την Οικοτεχνία στην Επιχειρηματικότητα» απευθύνεται σε Οικοτέχνες, Χειροτέχνες, Επιχειρηματίες, Ακαδημαϊκούς και Ερευνητές, Ειδικούς Συμβούλους, Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και Φοιτητές και είναι ανοιχτή προς το κοινό με Ελεύθερη Είσοδο.
 
Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο www.sege.gr.
 
Χορηγοί της εκδήλωσης: Περιφέρεια Κρήτης, Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Υπό την αιγίδα: Δήμος Ηρακλείου, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης - Κρητών Εμπόριο, Δήμος Μαλεβιζίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more