Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συλλήψεις για κλοπές 

  • Συνελήφθησαν χθες (16 Μαΐου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 20χρονος και 26χρονη, ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο και αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης μία χρυσή αλυσίδα αξίας 350 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.
  • Συνελήφθησαν σήμερα (17 Μαΐου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 3 ημεδαποί ηλικίας 57, 53 και 45 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, εντοπίσθηκαν διάφορα αντικείμενα (μπαταρία, εργαλείο κ.α.), τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από χώρο επιχείρησης. Τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
  • Συνελήφθη χθες (16 Μαΐου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 23χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε μέσα από όχημα ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του οχήματος. 
Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, από το Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2018, αφαίρεσε από αποθήκη ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, μέρος των οποίων εντοπίσθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν. 

 Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (16 Μαΐου 2018) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, για κλοπή και παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more