Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ :'' Άγριος Δούναβης '',



μυθιστόρημα της Τριανταφυλλιάς Κωνσταντινίδου
   
Η συγγραφέας


Η συγγραφέας Τριανταφυλλιά Κωνσταντινίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πέλλα, όπου παρακολούθησε και τις εγκύκλιες σπουδές της. Τελείωσε την Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο  Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή. Πολλά έργα της, όπως παραμύθια και διηγήματα, έχουν συμμετάσχει σε Πανελλήνιους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς και έχουν λάβει βραβεία, επαίνους και τιμητικές διακρίσεις. Πρόσφατη εκδοτική της παρουσία είναι το μυθιστόρημά της '' Άγριος Δούναβης '', το οποίο επανακυκλοφορεί σε νέα επιμέλεια και με καινούριο εξώφυλλο, από τις Εκδόσεις Ανάτυπο. 
   


 Λίγα λόγια για το μυθιστόρημα 

Ο Δούναβης χρησιμοποιείται στο βιβλίο κυριολεκτικά, μεταφορικά και συμβολικά. Είναι το στοιχείο εκείνο που θα φέρει κοντά, με μια ακατανίκητη έλξη, τον Στεφάν και τη Δανάη, δυο ανθρώπους αντίθετους σχεδόν από κάθε άποψη, που θα γνωριστούν τυχαία και θα ερωτευτούν με πάθος. Όμως, η ασύμβατη προς τα κοινωνικά στερεότυπα σχέση τους, θα τους οδηγήσει σε σύγκρουση με έναν κόσμο γεμάτο προκατάληψη.
Ο '' Άγριος Δούναβης '' είναι ένα κοινωνικό μυθιστόρημα, με φόντο το Βουκουρέστι και το πέρασμά του από την μια εποχή στην άλλη! 



Περισσότερες πληροφορίες για τη συγγραφέα και το έργο της στη σελίδα της  στο face book!

Ο '' Άγριος Δούναβης '' κυκλοφορεί 
από τις Εκδόσεις Ανάτυπο. 


Αναζητήστε το σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more