Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συλλήψεις για ναρκωτικά και αρχαία αντικείμενα


  • Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 59χρονος υπήκοος Γερμανίας, διότι διαπιστώθηκε σε χώρο κοντά στην οικία του να καλλιεργεί 3 φυτά κάνναβης μέσα σε πλαστικά δοχεία, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε βλάστηση. Επιπλέον, από την οικία του κατασχέθηκαν ένα δοχείο στο οποίο είχε τοποθετήσει 7 σπόρους κάνναβης σε ποτισμένο χαρτί, προκειμένου να αναπτυχθούν σε φυτά και 2 αρχαία νομίσματα, τα οποία θα αποσταλούν στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για την περαιτέρω εκτίμησή τους. Επίσης από την κατοχή του 59χρονου κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών.



  • Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 32χρονος υπήκοος Τσεχίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 5,15 γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση 

Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 46χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 52 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 6.500 ευρώ, για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τις επιταγές.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 


Συνελήφθησαν χθες (9 Μαΐου 2018) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 53χρονος και 51χρονη, ημεδαποί, διότι σε χώρο λαϊκής αγοράς διαπιστώθηκε να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση 732 πακέτα τσιγάρων και 55 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Επιπλέον, σε έρευνα της οικίας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 407 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 391 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη πώληση των τσιγάρων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more