Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ο Προέδρος της Βουλής στην Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ)


Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί αύριο Τρίτη 15 Μαΐου ο Προέδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, προκειμένου να συμμετάσχει την Τετάρτη στην Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων των χωρών του Οργανισμός Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ). Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 ετών από την ίδρυση της Συνέλευσης, η Διάσκεψη θα κάνει απολογισμό του έργου που έχει επιτευχθεί κατά το διάστημα της λειτουργίας της και θα εξετάσει  μελλοντικές προοπτικές και προκλήσεις για την περιοχής του Ευξείνου Πόντου.
            Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα έχει  συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου κ. Gramoz Ruci, τον Πρόεδρο του Γεωργιανού Κοινοβουλίου κ. Irakli Kobakhidze και τον Πρόεδρο της Ρουμανικής Γερουσίας κ. Calin Popescu-Taricenau

Τον Πρόεδρο της Βουλής θα συνοδεύουν ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση ΟΣΕΠ, κ. Κωνσταντίνος Μορφίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, κ. Κώστας Αθανασίου, ο Διπλωματικός Σύμβουλος Βουλής, Πρέσβυς κ. Σπύρος Θεοχαρόπουλος,  η Γενική Διευθύντρια Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, κυρία Μαργαρίτα Φλούδα, το στέλεχος του Διπλωματικού Γραφείου της Βουλής, κυρία Ελένη Πετρουλά και η Προϊσταμένη Τμήματος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Διασκέψεων και Συνεργασιών, κυρία Αγγελική Ματζαβίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more