Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Απάντηση του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) κ. Λάζαρου Κυρίζογλου σε σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας σας με τον τίτλο - ερώτημα: «Το γυρεύουν οι δήμαρχοι στη Souez σας αποστέλλουμε την απάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔ-ΚΜ για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Η επιλεκτική αναφορά του συντάκτη σας κ. Απόστολου Λυκεσά στη θέση της ΠΕΔ-ΚΜ για το μείζον ζήτημα του νερού ότι τάσσεται απλώς κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ αποδεικνύει ότι η αλήθεια είναι μισή. Ο κ. Λυκεσάς παρέλειψε να αναφέρει ότι:
- η ΠΕΔ-ΚΜ πρωταγωνίστησε και οργάνωσε το Δημοψήφισμα για το νερό το Μάιο του 2014 και το έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία
- Η ΠΕΔ-ΚΜ είναι ο βασικός διάδικος της επικείμενης εκδίκασης της αίτησης ακύρωσης στο ΣτΕ κατά της υπαγωγής στο υπερταμείο
- Η ΠΕΔ-ΚΜ είναι αυτή που ανέλαβε όλα το δικαστικό αγώνα και τα έξοδα του για τη διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα του νερού, όταν άλλοι ανέξοδα προσπαθούν να αποδείξουν ότι ξέρουν το ποίημά τους… νεράκι.
*Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή τη φορά, επιτελώντας το δημοσιογραφικό σας καθήκον θα δημοσιεύσετε αυτούσια, τόσο την παρούσα, όσο και τη χθεσινή απάντηση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more