Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Σημαντική είναι η βραδιά κοπής βασιλόπιτας από το Επιμελητήριο Ν. Πέλλας,  αρχικά για να βρεθούν  τα περισσότερα μέλη  του Επιμελητηρίου μαζί σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα  και στη συνέχεια  να γιορτάσουν τον ερχομό της καινούριας επιχειρηματικής  χρονιάς και τη βράβευση   επιχειρήσεων του νομού σε διάφορους κλάδους.  
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο κ. Ιορδάνη Τσώτσο και τη γεμάτη μηνύματα ομιλία του  προς τους επιχειρηματίες, βραβεύτηκαν  4 επιχειρήσεις του Νομού και ο επί  σειρά ετών  προϊστάμενος  Αντώνης Παράσχος για τον ακούραστο αγώνα του στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου Πέλλας.
Στο χαιρετισμό του ο κ.  Μιχάλης Ζορπίδης, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και πρώτος πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας,  αναφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του θεσμού και στην απόφαση την οποία έλαβαν  για να υλοποιήσουν στην πράξη,  με  γνώμονα το εθνικό συμφέρον  και σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε μέχρι σήμερα, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική. 
Και ο κ. Γιάννης Βουτσινάς, εκπρόσωπος των εμπορικών επιμελητηρίων Ελλάδος  και   πρόεδρος του Επαγγελματικού  Επιμελητηρίου Πειραιά, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση  και απηύθυνε  χαιρετισμό. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη θλιβερή για τον Ελληνισμό ΄΄ Συμφωνία των Πρεσπών΄΄  και στις τραγικές συνέπειες για τη χώρα.

Στην ομιλία – χαιρετισμό   ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  κ.  Απόστολος Τζιτζικώστας,  υποσχέθηκε μεταξύ των άλλων καλύτερο οδικό δίκτυο, συνεχάρη   για το υψηλό επίπεδο του Επιμελητηρίου Ν. Π έλλας. Κατηγόρησε την κυβέρνηση επειδή δεν έχει  φιλική προσέγγιση προς την επιχειρηματικότητα.  Υπενθύμισε πως οι σκοπιανοί με τη συμφωνία αυτή θα έχουν το δικαίωμα να ονομάζουν τα προϊόντα τους Μακεδονικά  και λόγω του κόστους παραγωγής να τα διαθέτουν σε χαμηλότερες τιμές.  Θα αρχίσουν οι αγωγές, σε λίγο, εναντίον των Ελληνικών επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία στα προϊόντα. Πρέπει να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης και τόνισε πως   η ιστορία μας δεν μπορεί να διαπραγματευτεί, η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνικ.  Η μάχη  θα ανατρέψει αυτή τη συμφωνία, υπάρχουν τα μέσα.  Υπενθύμισε πως πρώτη περιφέρεια στην Ελλάδα στην αξιοποίηση αναπτυξιακών κονδυλίων  είναι η Περιφέρεςι Κεντρικής Μακεδονίας.
Βραβεύτηκαν, για την ανάπτυξη και την προσφορά   στο Νομό, αλλά  και  ευρύτερα στην πατρίδα μας,  οι  εξής επιχειρήσεις:
1) ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΙΔΗ Α.Ε,  Οικογενειακή Επιχείρηση που εδρεύει στα Σεβαστειανά Σκύδρας.  Σύγχρονη βιομηχανία   στον τομέα της μεταποίησης φρούτων και λαχανικών , με προηγμένες εγκαταστάσεις, μόνιμο και εποχιακό προσωπικό και πολλές εξαγωγές σ ολο τον κόσμο, κυρίως σε χώρες της Ε.Ε
2)  ΟΥΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και σια Ο.Ε,  Πλακίδια και Είδη Υγιεινής   στην περιοχή της Έδεσσας, Εκθεσιακοί Χώροι
 3) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε, δραστηριοποιείται στο δήμο Αλμωπίας. Κατασκευάζει μηχανήματα ανύψωσης και μηχανολογικό εξοπλισμό. Μοναδική στο είδος της σε όλα τα Βαλκάνια
4)   ΜΟΥΤΑ ΜΑΡΙΑ,  Ζωοτροφές, Πτηνοτροφές, Ιχθυοτροφές,  δραστηιοποιείται στα Γιαννιτσά
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more