Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Χαρακτήρα εκκαθαρίσεων είχαν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με τον Γ. Καρασμάνη

Σφοδρή επίθεση προς την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους πρόθυμους ανεξάρτητους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου εξαπέλυσε ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης. Δείτε τι έγραψε παρακάτω: 

Θύμα τους έπεσε δυστυχώς και ένας εξαίρετος αξιωματικός συντοπίτης μας, ο πρώην Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Χώρας !
Ο μέχρι χθες (για ένα τρίμηνο μόνο, τυχαίο;) Διευθυντής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Γιώργος Παπαπροδρόμου, ο οποίος αποστρατεύτηκε πρόωρα & άδικα! 
Ένας έμπειρος αξιωματικός, με ανεπίληπτο ήθος, αξιοπρέπεια, ικανότητα, αποτελεσματικότητα, υποδειγματική αφοσίωση στην υπηρεσία και στο καθήκον, με υψηλού επιπέδου μόρφωση, πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία στην εγκληματολογική έρευνα & όχι μόνο ! 
Υπήρξε ένας εκ των ικανοτέρων αξιωματικών που η προσφορά και η αναγνώριση του έργου του δεν περιορίζεται στα όρια της χώρας μας, αλλά και πέραν αυτής.
Τέτοια «μυαλά» & αποτελεσματικοί δημόσιοι λειτουργοί δεν μπορεί να λείπουν τόσο από την στελέχωση τέτοιων ευαίσθητων υπηρεσιών όσο και από την Δημόσια Διοίκηση, αν θέλουμε η πατρίδα μας να πάει μπροστά!
Η σημερινή πολιτική ηγεσία εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες έβαλαν σε δεύτερη μοίρα το καλό του Σώματος και της Χώρας !
Η Πέλλα αισθάνεται υπερήφανη για τον Γιώργο Παπαπροδρόμου και ταυτόχρονα οργισμένη για την άδικη και πρόωρη αποστράτευσή του.

Γιώργος Καρασμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more