Τρίτη 16 Απριλίου 2019

10 + 1 ερωτήσεις προς υποψηφίους Περιφερειάρχες – Δημάρχους για τη λίμνη Βεγορίτιδα


Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας θέλοντας να συμβάλλει στον δημοκρατικό διάλογο του προεκλογικού αγώνα που διανύουμε καταθέτει 10 +1 ερωτήσεις τις οποίες θα θέσει υπόψιν σε όλους τους υποψηφίους περιφερειάρχες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας όλων των παρατάξεων του δημοκρατικού τόξου και των υποψηφίων δημάρχων των Δήμων Έδεσσας και Αμυνταίου. Στις ερωτήσεις αυτές ζητάμε να μάθουμε εμείς και το εκλογικό σώμα τι γνωρίζουν για τα προβλήματα της Βεγορίτιδας, ποιες είναι οι θέσεις τους και ποια είναι τα προγράμματά τους. Τα ερωτήματα αυτά θα αποσταλούν μέσω e-mail στους υποψηφίους και οι απαντήσεις τους θα δημοσιευθούν από εμάς. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της εικόνας του εκλογικού σώματος για τη στάση, τις θέσεις και τα προγράμματα όλων των υποψηφίων. Πιστεύουμε πως έτσι ο ψηφοφόρος θα προσέλθει ενημερωμένος για να ασκήσει υπεύθυνα το ύψιστο δημοκρατικό του δικαίωμα, αυτό της ψήφου του.
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι να μας κοινοποιήσουν  τα e-mail επικοινωνίας στο spvegoritidas@gmail.com , ώστε να τους αποστείλουμε τις ερωτήσεις.
Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας κάνει έκκληση σε όλους τους υποψηφίους να πάρουν μέρος και να απαντήσουν στις 10+1 ερωτήσεις του Συλλόγου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more