Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ Ι.Ε.Κ ΑΛΜΩΠΙΑΣ- ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

 Μια  εντυπωσιακή εκδήλωση επιδείξεων  από το  Δ.Ι.Ε.Κ Αριδαίας πραγματοποιήθηκε  στο
κέντρο δεξιώσεων "ΔΗΜΗΤΡΑ" έξω από την πόλη της Αριδαίας.
 Στην κατάμεστη αίθουσα και οι 17 ειδικότητες έδειξαν, με επιμέλεια και πάθος, κομμάτια από το αντικείμενο το οποίο διδάχτηκαν καθόλη τη διάρκεια της φοίτησής τους και καταχειροκροτήθηκαν.
Οι εκατοντάδες σπουδαστές εκπαιδεύτηκαν στους εξής κλάδους: Αισθητική, Κομμωτική, Ονυχοπλαστική - Ποδολογία, Τουριστικών, Διακοσμητική, Ασφάλεια (security), Βοηθών Φαρμακείου, Βοηθών Φυσικοθεραπείας, Βρεφονηπιοκόμων, Δασική Προστασία, Μελισσοκομική,  Αμπελουργία – Οινολογία, ΑΠΕ, Αρτοζαχαροπλαστική, Αρχιμαγείρων (Chef) και Υποκριτική
 Όλες οι ειδικότητες εντυπωσίασαν με τα δημιουργήματά τους, που απορρέουν από τις γνώσεις τους.
 Οι  της Ασφάλειας φρόντιζαν τη φύλαξη του χώρου και των οχημάτων των προσκεκλημένων καθόλη τη διάρκεια, μέχρι που αποχώρησαν οι καλεσμένοι.
 Οι  Διακοσμητές σχεδίασαν, οργάνωσαν και πρόσθεσαν πινελιές στο χώρο ειδικά για τη βραδιά της επίδειξης.
 Οι Αμπελουργοί – Οινολόγοι υποδέχτηκαν έναν έναν τους προσκεκλημένους στην είσοδο της αίθουσας δεξίωσης, προσφέροντας κρασί ανάμεικτο με διάφορα φρούτα της περιοχής, μοναδικό ρόφημα, απαλό και ξεχωριστό. Ένα είδος καλωσορίσματος για όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιδρύματος και βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τη βραδιά  παρουσίασης.
Οι αισθητικοί, οι κομμωτές και οι ονυχοπλάστες επιμελήθηκαν τον καλλωπισμό (μακιγιάζ) των σπουδαστών και των εκπαιδευτών που συμμετείχαν στην παρουσίαση και στα δρώμενα.
ΕΙΔΙΚΟ  ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ  ΚΑΙ  ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ  ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΒΡΑΔΙΑ…ΥΠΕΡΟΧΗ  ΠΙΝΕΛΙΑ…
Οι καταρτισμένοι στα τουριστικά πρόσφεραν στους προσκεκλημένους, με μοναδικό τρόπο και ευγένεια, όλα τα υπέροχα πιάτα των 42 αρχιμαγείρων και ζαχαροπλαστών. Σαλάτες, κυρίως πιάτα και το γλυκό στο τέλος της βραδιάς με τη μοναδική φαντασία που διαθέτουν στο ΙΕΚ Αριδαίας.  Δημιουργήματα από αγνά υλικά, που κατάφεραν να εξοικονομήσουν από τις προσφορές των χορηγών, την πώληση των εισιτηρίων, τη βοήθεια του δήμου, όμως χωρίς καμιά απολύτως χρηματοδότηση από την κεντρική εξουσία.
 Οι βοηθοί φαρμακείου πρόσφεραν δικής τους παρασκευής κρέμες προσώπου και σαπούνια σ'όλες τις κυρίες, από αγνά υλικά και σε πολυτελή συσκευασία.
 Προσφορά από τους βοηθούς φυσιοθεραπευτές, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους, η παρουσίαση των σωστών χειρισμών για  την αντιμετώπιση και ανακούφιση δύσκολων καταστάσεων στους ηλικιωμένους.
 Οι μελισσοκόμοι ενημέρωσαν για  μαγικά ζητήματα της φύσης και της θαυμαστής κοινωνίας των μελισσών και πρόσφεραν βιολογικό μέλι σε όσους κληρώθηκαν.
 Οι  της υποκριτικής  τέχνης έδειξαν τις ικανότητές τους με ένα υπέροχο δρώμενο με θέμα "Η πάλη του Καλού με το Κακό", όπου  στο τέλος επικράτησε το Καλό.
 Όσοι κλάδοι δεν είχαν άλλη δυνατότητα, παρουσίασαν μέσα από μαγνητοσκόπηση (βίντεο)  εντυπωσιακά θέματα από το αντικείμενό τους.
Μέσα από τη λαχειοφόρο αγορά που διοργανώθηκε για την ενίσχυση της βραδιάς, κληρώθηκαν πλούσια δώρα- προσφορές χορηγών. Σημαντική και απαραίτητη η βοήθεια των χορηγών. 
Η ξεχωριστή και λαμπερή αυτή βραδιά με τους συντελεστές της καταχειροκροτήθηκε.
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους: ο νέος δήμαρχος Αλμωπίας κ. Χρήστος Μπάτσης και ο βουλευτής ΝΔ κ. Γιώργος Καρασμάνης
 Πίσω από όλες τις επιτυχίες βρίσκονται: ο αξιόλογος και αξιέπαινος διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ Αριδαίας κ. Γιώργος Γιόρτσος, οι δύο υποδιευθυντές: Θεοδωρίδης Χρήστος και Παπαευθυμίου Κώστας, οι  εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι.
 Ευχόμαστε καλή επιτυχία και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση σε όλους τους απόφοιτους!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more