Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Μπόλαρης: Ο θεσμός της Δ.Ε.Θ. συμβάλλει σημαντικά στην εξωστρέφεια της πόλης και της χώρας


 «Η ανοδική πορεία της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης αποτυπώνει
τις δυνατότητες, την δυναμική και τις προοπτικές της οικονομίας της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και της χώρας συνολικά. Οι συνέργειες της κυβέρνησης και των φορέων της πόλης με την διοίκηση της ΔΕΘ είναι ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχημένης πορείας της» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΘ.
 Ο κ. Μπόλαρης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΘ Τάσο Τζήκα και τον διευθύνοντα σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη, για την εξέλιξη του σχεδίου ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου και του περιβάλλοντα χώρου, αλλά  και για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες των τελευταίων χρόνων που οδήγησαν στις εξαιρετικά θετικές επιδόσεις του διεθνούς εκθεσιακού φορέα της Θεσσαλονίκης.
«Η επιτυχία της ΔΕΘ, αποτυπώνει την θετική πορεία των δημιουργικών δυνάμεων της Ελλάδας, τις προοπτικές της ανταγωνιστικότητας και της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας» είπε  ο κ. Μπόλαρης, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως «Η ΔΕΘ είναι ένας θεσμός για την Θεσσαλονίκη, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια κινδύνευέ ν' απαξιωθεί. Ευτυχώς, οι «Κασσάνδρες» που προέβλεπαν ότι ο θεσμός αυτός δεν έχει μέλλον, διαψεύσθηκαν. Η θετική πορεία της ΔΕΘ, δείχνει ότι έχει παρόν και μέλλον. Οι σωστές ενέργειες, η στήριξη της με θετικές πολιτικές και η  συνεργασία των φορέων, απέδειξαν ότι η ΔΕΘ μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να είναι ο θεσμός που συμβάλλει σημαντικά στην εξωστρέφεια της πόλης και της χώρας»
 Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης συναντήθηκε επίσης, με τον εκπρόσωπο του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΘ- HELEXPO Αθανάσιο Δρογαλά και ξεναγήθηκε στα γραφεία του κτηρίου διοίκησης όπου συνομίλησε με εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more