Τρίτη 18 Ιουνίου 2019



Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Ακαδημία Basketball

Επικοινωνία: Κασιμίδης Ιωάννης

Διεύθ: Μ.Αλεξάνδρου 3

Πόλη: Γιαννιτσά

Τηλ: 6932 747411


WebSite: www.megasgba.gr



Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ



Κατάμεστο το ΔΑΚ των Γιαννιτσών στην τελετή λήξης της GBA!


 H ολοκλήρωση μιας ακόμη
επιτυχημένης χρονιάς της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 06:00 το απόγευμα, στο -κατάμεστο και φέτος από κόσμο- Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο της τελετής λήξης της 24ης αγωνιστικής χρονιάς, που σήμανε και το τέλος της σεζόν 2018-19.
 Η συγκλονιστική και μαζικότατη παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση «πλημμύρισε» το Κλειστό Γυμναστήριο με συναισθήματα πάθους, ενθουσιασμού, χαράς, αλλά και συγκίνησης. Η συμμετοχή των πολιτών, παιδιών, γονέων και συγγενών από το δήμο Πέλλας, δεν είχε προηγούμενο!
 Στην τρίωρη γιορτινή εκδήλωση της Giannitsa Basketball Academy, τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ και διασκέδασαν, με την συμμετοχή πάντα των γονέων, συγγενών και φίλων, ενώ οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών κέρδισαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς.
 Η αθλητική αυτή πανδαισία στην τελετή λήξης προσέφερε μοναδικές στιγμές, θέαμα και συγκινήσεις σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και τους καταχειροκρότησαν.
 Εν κατακλείδι, η γιορτή χαρακτηρίστηκε από την άρτια οργάνωση των υπευθύνων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, που με την εμπειρία και το μεγάλο μεράκι που τους χαρακτηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, χάρισαν στο κοινό μία μοναδική εκδήλωση, με πολύ μπάσκετ, κέφι και θέαμα!
 Οι έφοροι του τμήματος κ.κ Παρτσαλάκης Π. και Παπαδόπουλος Α., προλογίζοντας και παρουσιάζοντας την εκδήλωση ευχαρίστησαν όλους τους γονείς, που για μια ακόμη χρονιά στήριξαν με θέρμη τον σύλλογο και έκαναν έναν μίνι απολογισμό για τις επιτυχίες των τμημάτων υποδομής που την φετινή χρονιά όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά «δεν ήταν και λίγες».
 Γ. Κασιμίδης: «Η Ακαδημία μας, εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια είναι το ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της περιοχής μας...»
 Ο κ. Κασιμίδης αναφέρθηκε στην άκρως επιτυχημένη χρονιά που πέρασε, κάτι που, όπως είπε, οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων, αθλητών, προπονητών, γονέων και διοίκησης. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για τη συμμετοχή και συμβολή στη συλλογική αυτή προσπάθεια για όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε, προσθέτοντας όμως ότι θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης  στους προπονητές της Ακαδημίας, Δημήτρη Κυριαζή Κώστα Χατζηαντωνίου, Μπάμπη Χαριτίδη, Νίκο Κοτλέα, και Θεοφίλου Κική, οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη μεταφορά γνώσεων και εμπειριών στα παιδιά και φέτος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».
 Ο κ. Κασιμίδης, σε δήλωσή του μετά το τέλος της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, επισήμανε τα εξής: «Η Ακαδημία μας, όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει συνεχώς και εμπράκτως ότι είναι η πρώτη επιλογή για γονείς και παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής του δήμου Πέλλας.
 Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη για… ακόμη περισσότερο μπάσκετ».

Η ιστορική Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών
Το τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» ιδρύθηκε το 1973. Η ιστορία αλλά και η εξέλιξη του αθλήματος που υπηρετεί ο σύλλογος μας   έχουν αποδείξει, ότι επάξια αποτελεί την πρώτη επιλογή για το άθλημα του μπάσκετ, των παιδιών και των γονιών τους στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που επισφράγισε με επιτυχία όλες τις δραστηριότητες της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, εκτός από τους αγώνες μεταξύ των παιδιών και τους γονείς τους, συμπεριελάμβανε σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 και 3 πόντων και διαγωνιστικά παιχνίδια νοκ άουτ.
 Όλους τους αγώνες διαιτήτευσαν με επιτυχία οι Διαιτητές της ΕΚΑΣΚΕΜ κ.κ. Θεόφιλος Χανός και Νίκος Χανός,  ενώ την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος και αθλητικογράφος Σοφία Μυλωνά.
 Νικητές στους διαγωνισμούς της εκδήλωσης της Ακαδημίας αναδείχθηκαν οι εξής:
Βαιραμίδης Γιώργος(2003),1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων.
Βένος Μάριος (2004), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων.
Κριτίδης Χρήστος (2006), 1ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων.  
Σισκάκης Φίλιππος (2008), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων.
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (2006) 1Ο Βραβείο πιο συνεπή αθλητή όλης της ακαδημίας.
 Στους  νικητές των  διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν ως έπαθλα, αναμνηστικά κύπελλα και από μια μπάλα WILSON, μπλούζες με σήματα του ΝΒΑ, ενώ όλα τα παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος πήραν, αναμνηστικό T-SHIRT και διπλώματα συμμετοχής.

Οι Χορηγοί
 Η Ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών», ευχαριστεί δημόσια και θερμά τους παρακάτω χορηγούς για την ευγενική και πολύτιμη βοήθειά τους, που συνέβαλε ουσιαστικά στην ομαλή λειτουργία του τμήματος Basketba ll: Τον κ. Χαράλαμπο Χριστοφορίδη ιδιοκτήτη του ΕΓΝΑΤΙΑ T.V για την προσφορά του να καλύψει ηχητικά όλη την εκδήλωση μας.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CROSSOVER, του κ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΚΛΗ, Φ.Μ.Ε. «ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ», Φ.Ξ.Γ. «ΔΙΑΔΡΑΣΗ» της κ.  ΤΑΙΓΑΝΙΔΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ «ΣΑΜΠΟΥ»,«ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ» του Αντ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Καφέ «ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ» του Δημ.  ΠΟΥΛΚΑ,  την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ζ-PLAST» του κ. Κωνσταντίνου ΖΑΡΑΓΟΥΛΙΔΗ, την  ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΙΔ. ΚΤΕΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» των κ.κ. ΔΟΥΒΑΤΖΗ – ΠΕΝΟΓΛΟΥ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΟΜΕΙΝ» του κ. Αλέξανδρου ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, το κατάστημα FLIKAS STORE του κ. ΦΛΙΚΑ ΑΡΓΥΡΗ  τα ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ του κ. Θεόφιλου ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, το κατάστημα I-SHOP του κ. Παύλου Παρτσαλάκη, το Καφέ «MODULE» του κ. Αλέξανδρου ΚΑΡΑΠΑΤΟΓΛΟΥ.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more