Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

 Την Παρασκευή 21/6/2019 και ώρα 20.00, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών της ΔΗΚΕΠΑΠ θα γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στον πεζόδρομο (μπροστά από το Πολεμικό Μουσείο- πρώην Λέσχη Αξιωματικών). Στη συναυλία θα συμμετέχουν σύνολα αποτελούμενα από
μαθητές του Ωδείου και θα παρουσιαστούν γνωστά κομμάτια κλασσικής και μοντέρνας μουσικής σε ενορχήστρωση από την διευθύντρια του Ωδείου Μάχη Κυπραίου.
 Η Ημέρα Μουσικής είναι ένα γεγονός που διεξάγεται με μουσικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο στην Ευρώπη στέλνοντας το μήνυμα ότι η μουσική ενώνει πολιτισμούς και είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί κατακλύζουν δημοτικούς χώρους, πλατείες, δρόμους και διάφορους άλλους χώρους, παρουσιάζοντας συναυλίες απ' όλο το μουσικό φάσμα. Δίνεται, έτσι, η ευκαιρία για μία πολιτιστική γιορτή που συμβάλλει ώστε να αγαπήσουμε τη μουσική, να συνεργαστούμε για την άριστη μελωδία και να γνωρίσουμε πόσο σημαντική είναι στην ανάπτυξη ανταλλαγών και συνεργασιών.
 Με το κορυφαίο αυτό γεγονός και τις εξετάσεις που διεξάγει, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Πέλλας ρίχνει «αυλαία» στην φετινή εκπαιδευτική χρονιά αναδεικνύοντας και φέτος την εξέχουσα θέση του στα πολιτισμικά και πολιτιστικά πράγματα του Δήμου Πέλλας.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more