Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Σύγκρουση για το "άτιμο" εισιτήριο των Λουτρών...



Χρήστος Μπάτσης: Στερούνται σοβαρότητας οι ισχυρισμοί Στεφανίδη-Μπίνου

Δ. Μπίνος: Δεν μοιάζουμε κ. Μπάτση...




Φαίνεται πως έντονες είναι οι συγκρούσεις για τις καταγγελίες του κου Γιάννη Στεφανίδη (Ζαβιόν), περί εισιτηρίων που κυκλοφορούσαν στα Λουτρά και σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ανέγραφαν τιμή εισιτηρίου. Μάλιστα είχε ισχυριστεί ότι το είχε καταγγείλει προς την νέα δημοτική αρχή χωρίς να πάρει απάντηση. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον πρώην πρόεδρο των Λουτρών και πρώην Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο που ζήτησε εξηγήσεις και απαντήσεις από την Δημοτική αρχή. Στην συνέχεια απάντησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης ο οποίος τόνισε ότι οι ισχυρισμοί Μπίνου- Στεφανίδη στερούνται σοβαρότητας. Φαίνεται όμως ότι και η δημοτική επιχείρηση των Λουτρών έξαψε το θέμα και εξέδωσε ανακοίνωση προαναγγέλοντας προσφυγή στην δικαιοσύνη. Διαβάστε τις ανακοινώσεις παρακάτω:  



Χρήστος Μπάτσης: Στερούνται σοβαρότητας οι ισχυρισμοί Στεφανίδη-Μπίνου

Καλημέρα και καλό μήνα, αν κάποιος έχει ένα εισιτήριο που είναι πραγματικό και όχι υποθετικό και δεν αναγράφει τιμή, το παρουσιάζει στην αστυνομία, ενημερώνουν τον πρόεδρο της επιχείρησης, τον Δήμαρχο πάνε βλέπουν την αρίθμηση αν υπάρχει γίνετε αντιπαραβολη και αν όντως ισχύει κάτι για το εισιτήριο που δεν είναι υποθετικό αλλά πραγματικό, ο κάποιος, ο διοικητής της αστυνομίας , ο πρόεδρος της επιχείρησης, ο Δήμαρχος και οποιοσδήποτε έχει σχέση σχετικά με το αντικείμενο πάνε στον εισαγγελέα για όλα τα περαιτέρω. Εξετάζετε το θέμα γίνετε ο απαραίτητος έλεγχος και αν δεν υπάρχει κάτι όλα καλά, αν όμως υπάρχει αποδίδονται ευθύνες. Από κει και πέρα όμως όταν είσαι πρώην δήμαρχος, πρώην πρόεδρος της επιχείρησης δεν βγαίνεις όλη την ώρα στο Facebook και γράφεις περιμένουμε απαντήσεις. Σε ποιο θέμα ρωτάω εγώ. ΌΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ, αν όντως κάτι συμβαίνει, σε αυτό που έχεις υπηρετήσει και αγάπησες και σε ενδιαφέρει, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ τόσο απλά. Τα υπόλοιπα, περί υπονοιας και οτιδήποτε άλλο θέλετε να αφήσετε να εννοηθούν στερούνται σοβαροτητος

Δημήτρης Μπίνος: Δεν μοιάζουμε κ. Μπάτση...

Απάντηση του Δημήτρη Μπίνου στην από 1 Μαΐου 2020 ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του facebook του Χρήστου Μπάτση:

Στις 28 Απριλίου πολίτης σε συνέντευξή του στο Radio Almopia, έκανε καταγγελία ότι στα Λουτρά, πριν κλείσουν λόγω κορονοϊού, κυκλοφορούσαν εισιτήρια λουτροθεραπείας, χωρίς να αναγράφεται τιμή σε αυτά και ότι ενημέρωσε και το περιβάλλον του Δημάρχου και Προέδρου της Επιχείρισης.

Στις 30 Απριλίου, το βράδυ και αφού δεν υπήρξε άμεση απάντηση σε μια τόσο σημαντική καταγγελία ,που έπληττε το κύρος της Λουτρόπολης, ζήτησα άμεσα να απαντήσει η Δημοτική Επιχείριση.

Αντί επίσημης ανακοίνωσης υπήρξε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μπάτση Χ., του Προέδρου και Δημάρχου, την επομένη το πρωί, στις 1 Μαΐου, παραδίδοντας μαθήματα δεοντολογίας και καθηκοντολογίας.

Το Σάββατο 2 Μαΐου, μεσημέρι, επικοινώνησα και με τον ιδιώτη, που εκτύπωσε τα εισιτήρια αλλά και την Λογίστρια της Επιχείρισης, για να δω τι μπορεί να είχε συμβεί. Ζήτησα από την Λογίστρια να πάρει το εισιτήριο το επίμαχο και να το αντιπαραβάλει με τα στοιχεία του Λογιστηρίου και να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρισης ,πράγμα που έκανε άμεσα με επιτυχία, όπως φαίνεται από την ανακοίνωση, που βγήκε το απόγευμα.

Είναι ζητήματα απλής λογικής και σοβαρής αντιμετώπισης, όποιου προβλήματος προκύπτει, που θίγει την αξιοπιστία και την εικόνα της Δημοτικής Επιχείρισης των Λουτρών, που υπηρέτησα ως Πρόεδρος για πέντε χρόνια με πολύ αγάπη και πάθος.

Να σας θυμίσω κ. Μπάτση Χ. την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων στις 3-9-2017, που σε έναν κερδοφόρο απολογισμό μέχρι τέλους της, προσπαθούσατε να δημιουργήσετε πρόβλημα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το πυροτέχνημα με το Σήμα των Λουτρών από τον Ε.Ο.Τ. (ακόμα περιμένω απάντηση στο αίτημά μου) και τη σημερινή σας βραδυπορία, στο να δοθούν άμεσα απαντήσεις στο ζήτημα που προέκυψε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more