Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Ν. Θωμαϊδης: Δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ

Η κα Τζάκρη αφού επί πέντε χρόνια κυβέρνησης Σύριζα δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα φουγάρο να ¨καπνίσει¨ όπως είχε υποσχεθεί, αφού δεν κατάφερε καμιά της προσπάθεια να ολοκληρωθεί επιτυχώς,  προσπαθεί τώρα μάταια, να μας πείσει πως ότι θετικό γίνεται στην Πέλλα, από μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποιείται ύστερα από δική της δήθεν πίεση, ότι δήθεν το έχει καταφέρει αυτή.

 

Πιστή στην παράδοση της αισχρής


παραπλάνησης των πολιτών και των ψεύτικων υποσχέσεων που έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αυταπατάται και συνεχίζει να πουλάει καθρεφτάκια και μεταξωτές κορδέλες νομίζοντας πως οι πολίτες της Πέλλας είναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν ποιοι κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν τα σημαντικά εμπόδια της εγκατάστασης του Φυσικού αεριού στην περιοχή μας που η δική της ανικανότητα δημιούργησε.

 

Στην Πέλλα θυμόμαστε ακόμη καλά τα μεγάλα αριστερόστροφα λόγια του αέρα που εκτός από τα πολλά φουγάρα που ποτέ δεν άναψαν, μας έφεραν... Πρέσπες, λαθρομετανάστες τραίνα, δρόμους, δικαστικά μέγαρα, μειώσεις φόρων, αυξήσεις μισθών, μεταρρυθμίσεις, τουρισμό, υδροπλάνα, αθλητικές εγκαταστάσεις, θέσεις εργασίας και πολλά πολλά ακόμη. 

Όλα αυτά βέβαια μόνο στην σφαίρα της φαντασίας τους.

Κυβέρνησαν πέντε χρόνια δίχως να καταφέρουν τίποτε στην Πέλλα, πέντε χαμένα χρόνια ανικανότητας, απραξίας και ψεμάτων.

 

Η Νέα Δημοκρατία έχει στελέχη έμπειρα και ικανά στην Πέλλα, που ξέρουν και μπορούν να διεκδικούν και να κερδίζουν για τον τόπο τους.

 

Όλοι πλέον γνωρίζουν κα Τζάκρη ότι εσείς και ο Σύριζα είστε το ¨πρόβλημα¨, δεν είστε η λύση...

 

Νίκος Θωμαΐδης

Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more