Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Δ. Γιάννου: θέλω να εγκαινιάσω το νέο στάδιο

Έμμεση δήλωση υποψηφιότητας για το 2023;




Την πρόθεση του να εγκαινιάσει το νέο Δημοτικό στάδιο Έδεσσας που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025, εξέφρασε δημοσίως ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου. Για τους καλά γνωρίζοντες αυτή η αποστροφή του λόγου του οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα ότι ο ίδιος θα επιλέξει το 2023 μια νέα θητεία, την τέταρτη συνεχόμενη στον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Έδεσσας. Σαφώς και ο ίδιος γνωρίζει τους όρους και τα πλαίσια  που κινούνται όλοι γύρω του και έτσι κατά τα φαινόμενα, είναι πολύ πιθανό να έχει εκτιμήσει πως είναι ανοικτός ο δρόμος για άλλη μια θητεία. Ο κος Γιάννου είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός καθώς χρημάτισε 4 χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος και σήμερα είναι 10 χρόνια Δήμαρχος Έδεσσας. Η παράταξη του είναι οργανωμένη και δυνατή καθώς και έτοιμη για άλλη μια μάχη. Από την άλλη τα πράγματα και σε εθνικό επίπεδο φαίνεται ότι θα τον ευνοούν με τη Νέα Δημοκρατία δεν δύσκολα θα χάσει την πρωτιά. Ο ίδιος δήλωσε τα ακόλουθα:

Οι χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή του νέου μας γηπέδου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ήδη το έργο σχηματοποιείται.

"Η επίτευξη του στόχου μας για δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου είναι πολύ κοντά!", δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου κατά την επίσκεψή του στο χώρο των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more