Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Εκλογές στην ιστορική και λαογραφική εταιρία ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ                  ΔΗΜ. ΣΤΑΜΚΟΥ 1- ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 58100. ΤΗΛ.23820 83684                                          www. www.fileg.grmail : filippos@fileg.grefilipgian@gmail.com
                       Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
)
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Προς τα μέλη της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για προστασία από τον κορονοϊό αναβλήθηκε η, προγραμματισμένη για το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της εταιρείας, σύμφωνα με τα άρθρα 5,9,20,21,22 και 23 του καταστατικού μας.

Το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε αυτή να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 στη Βόρεια Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών(Κέντρο Πληροφόρησης Νέων), με ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης 10.00πμ.
Θα προηγηθεί εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.

Από ώρα 10.30πμ.έως 13.00μμ. να διεξαχθεί ΜΟΝΟ η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της εταιρείας.
 Συγχρόνως θα υπάρχουν και δύο ξεχωριστές κάλπες για έγκριση ή όχι του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει μια ώρα αργότερα, ήτοι ώρα 11.00πμ. και η ψηφοφορία από ώρα 11.30πμ. έως 14.00μμ. με όσους παρόντες.

Στα μέλη-τα ταμειακώς εντάξει μέχρι 31/12/2019- να αποσταλούν ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, για να λάβουν γνώση των πεπραγμένων, με επιστολή, είτε με τα ηλεκτρονικά μέσα (mail, messenger, viber).

Κάθε μέλος ταμειακώς εντάξει, εφόσον αδυνατεί να προσέλθει για την ψηφοφορία, μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο μέλος.
Σημειώνεται ότι και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας μπορεί το κάθε μέλος της εταιρείας να καταβάλει τις οφειλόμενες συνδρομές του, ούτως ώστε να είναι ταμειακώς εντάξει και να ψηφίσει.


Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 στα γραφεία της εταιρείας(Δημ. Στάμκου 1- Γιαννιτσά), τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες από 10.30πμ. έως 13.00μμ.

Κάθε μέλος επίσης μπορεί να λάβει γνώση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού, προσερχόμενο στα γραφεία της εταιρείας τις παραπάνω ημέρες και ώρες.
Έντυπα εξουσιοδοτήσεων για την ψηφοφορία θα υπάρχουν στα γραφεία της εταιρείας.

Το ΔΣ θα λάβει κάθε μέτρο υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία των  ψηφοφόρων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Για το ΔΣ της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κάμτσης
Ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Τσιβρανίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more