Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Μετά την απόφαση για τον πεζόδρομο κορδέλα ενημερώθηκε ο εμπορικός σύλλογος Αριδαίας
Σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε ο εμπορικός βιοτεχνικός και επαγγελματικός σύλλογος Αριδαίας, μετά την απόφαση του Δήμου Αλμωπίας που ψηφίστηκε από την παράταξη του κου Μπάτση και του κου Παρούτογλου με αρκετές ενστάσεις, ενημερώθηκε μετά το πέρας της απόφασης. Πως όμως τελικά πάρθηκε αυτή η απόφαση όταν δεν έχει ενημερωθεί το τοπικό συμβούλιο Αριδαίας, όταν δεν έχει ενημερωθεί ο τοπικός εμπορικός σύλλογος, όταν δεν υπάρχουν τοποθετήσεις ακόμη και από κάποιους συγκοινωνιολόγους; Πως και γιατί από την στιγμή που ο Δήμος Αλμωπίας υπάρχει μελέτη στα σπάργανα για την βιώσιμη αστική κυκλοφορία της Αριδαίας, δεν ερωτήθηκαν οι μελετητές που λειτουργούν με αμοιβή; Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΑΡΙΔΑΙΑ 07-06-2020

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας αποφάσισε στις 22/5/2020 την πεζοδρόμηση δρόμων της πόλης μας. Συγκεκριμένα :
-          Τις πεζοδρομήσεις επί της οδού Κύπρου των ενιαίων τμημάτων :
1.      Από την οδό 4ης Νοεμβρίου έως την οδό Αθανασίου Διάκου
2.      Από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την οδό Λοχαγού Παπαδόπουλου.
3.      Από την οδό Λοχαγού Παπαδοπούλου έως την οδό Αγίου Νικάνδρου .

-          Τις πεζοδρομήσεις επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης των ενιαίων τμημάτων:
1.      Από την οδό Αγίου Νικάνδρου έως την οδό Λοχαγού Παπαδόπουλου 
2.      Από την οδό Λοχαγού Παπαδόπουλου έως την οδό Αθανασίου Διάκου.

-          Την πεζοδρόμηση της παράπλευρης την Πλατεία Σέτσκου (Πλατεία Ελευθερίας) οδού.
Ο δήμαρχος  κάλεσε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου στις 1/6/2020   και ενημέρωσε για την σχετική  απόφαση,  η οποία έχει αναρτηθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Η σκέψη του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας ήταν να γίνει Γενική Συνέλευση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να παρθεί μια απόφαση.  Η συνέλευση όμως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού,  δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία, Νόμος 4690 – Άρθρο 28 Παρ. 2
Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε και θα σταλεί ερωτηματολόγιο σε όλα τα καταστήματα της Αριδαίας για να συγκεντρωθούν οι απόψεις των μελών μας, οι οποίες θα καθορίσουν την επίσημη θέση του συλλόγου.   
Ότι άλλο ακούγεται για την θέση του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας είναι ανακριβές.
Για επιπλέον πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας στο facebook Εμπορικός Βιοτεχνικός Επαγγελματικός Σύλλογος Αριδαίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more