Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Λάβρος ο Ν. Χατζηιωαννίδης: Να παραιτηθεί ο κος Πορτακαλίδης!!!


Την παραίτηση από την θέση του Δημοτικού συμβούλου, ζήτησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκος Χατζηιωαννίδης καθώς όπως τόνισε ήδη έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του. Δείτε τι δήλωσε:

Παραιτηθείτε κ. Χάρη Πορτοκαλίδη !!!

Μετά την απαράδεκτη τραμπουκική συμπεριφορά σας απέναντι μου ,κρυφτήκατε για να αποφύγετε το αυτόφωρο. ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! Αυτή τη Δημοκρατία πρασβεύετε, αυτές είναι οι αξίες σας! Προβοκάτσια λοιπόν, μεθοδευμένες προκλήσεις, με υβριστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Η απόφαση σας να με απειλήσετε , χειροδικώντας εναντίον μου,πιάνοντας με από το λαιμό και συνεχίζοντας να με υβρίζετε αποκάλυψε περίτρανα ότι είστε ένας τραμπούκος. Πρεσβεύετε τον Τραμπουκισμό και μόνο. Απαιτώ την παραίτηση σας από το δημοτικό συμβούλιο. 

●Ντροπιάζετε με την παρουσία σας και την απαράδεκτη βίαιη συμπεριφορά σας, όλους τους δημότες της Σκύδρας,αυτούς τους λίγους που σας ψήφισαν ,αλλά και τους πλείστους ,που δεν σας ψήφισαν και ούτε πρόκειται να το πράξουν ποτέ. 

●Επισφραγίζετε με τον χειρότερο τρόπο την ένδεια,την κακία,το μίσος και την αρρώστια που κρύβετε μέσα σας, εξωτερικεύοντας την με την χειροδικία σας εναντίον μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more