Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Δ. Μπίνος: Είστε μέτριοι...
👉 Σε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων αναφέρθηκε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .
▫️Συγκεκριμένα, ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στα εξής θέματα:
▪️Καταστροφή των αγροτικών παραγωγών: Τόνισε πως επιβάλλεται από την πολιτεία η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, στο οποίο στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η τοπική μας οικονομία. Αναφέρθηκε στην ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής στη λήψη πρωτοβουλιών.
▪️Άνοιγμα τουρισμού: Με αφορμή την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για άνοιγμα του τουρισμού στις 15 Μαΐου, ζήτησε να υπάρχει ετοιμότητα στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα όπως αυτά του προηγούμενου ανοίγματος όπου η Διοίκηση περίμενε να ανοίξουν τα Λουτρά για να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες.
▪️Στήριξη της τοπικής αγοράς: Αναφέρθηκε στην καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς που προανήγγειλε πριν λίγους μήνες μέσω του διαδικτύου η Δημοτική Αρχή και ζήτησε να μάθει τι ακριβώς έχει γίνει προς αυτή την κατεύθυνση.
▪️Καθημερινότητα: Μίλησε για το φαινόμενο που παρατηρείται στην Αριδαία αλλά και σε τοπικές κοινότητες, όπου αδρανή υλικά αφήνονται για πολύ καιρό δίπλα στους κάδους. Επίσης, έκανε αναφορά στην κακή κατάσταση των πεζοδρομίων και του ηλεκτροφωτισμού.
▪️ Δημοσκόπηση: Κοινοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «Τα Νέα της Πέλλας». Σύμφωνα με αυτά, οι 605 συμμετέχοντες στην πλειοψηφία τους εντοπίζουν τα βασικότερα προβλήματα στους τομείς του οδικού δικτύου, της ύδρευσης - αποχέτευσης, της καθαριότητας και την αδέσποτων ζώων. Όπως τόνισε, η συγκεκριμένη έρευνα, επιβεβαιώνει τις επισημάνσεις της αντιπολίτευσης όλο το προηγούμενο διάστημα.
▪️«Οι πολίτες δεν θέλουν τη μετριότητα. Ζητούν απ' όλους μας να προσπαθούμε συνεχώς για το κάτι καλύτερο και να βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους», κατέληξε ο κ. Μπίνος στην τοποθέτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more