Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Στις 15 Μαΐου τελειώνουν τα μηνύματα οριστικά

 


Την εκτίμηση ότι από τις 15 Μαΐου και μετά η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το ζήτημα των sms, εξέφρασε η Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι μέχρι τις 15 του μήνα, όταν και θα ανοίξει ο τουρισμός και θα επιτραπούν οι υπερτοπικές μετακινήσεις, «πάμε ως έχουμε» ενώ απαντώντας αναφορικά με την πιθανότητα κατάργησης των SMS, υπογράμμισε ότι «θα δούμε τι μπορεί να γίνει και τι μπορεί να επανεξεταστεί», σημειώνοντας ότι το θέμα θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η κ. Πελώνη σημείωσε, επίσης, ότι το άνοιγμα των παιδικών σταθμών δεν θα συζητηθεί αυτή τη στιγμή καθώς δεν είναι δυνατόν να γίνουν self test στα παιδιά, καθώς είναι πολύ μικρά και δεν φορούν και μάσκες, όπως είπε.

Αναφερόμενη στους εμβολιασμούς, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι έχει σημειωθεί μεγάλη επιτάχυνση και τόνισε ότι από δω και πέρα θα γίνονται περίπου 100 χιλάδες εμβολιασμοί ημερησίως. Τόνισε, μάλιστα, ότι το 95% των ανθρώπων που καταλήγουν σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. «Το εμβόλιο είναι η μόνη ασπίδα ασφαλείας και το εργαλείο που θα μας φέρει στην ελευθερία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more