Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Κ. Βελοπουλος: Είμαι χαρούμενος γιατί άρχισαν να έρχονται επενδύσεις στη χώρα. Η ΝΔ μετά από 2 χρόνια πραγματικά κάνει δουλειές με φούντες!

 


Θα ξεκινήσω με το Ισραήλ και όσα γίνονται στην Μ. Ανατολή. Εμεις θα ευχηθούμε να πρυτανεύσει η λογική και να σταματήσει η πολεμική σύρραξη εκατέρωθεν. Θα πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι ένα ιστορικό γεγονός. Γνωρίζετε ότι οι Ισραηλινοί απαγορεύεται να πάνε σε δικό τους ναό στο ιερό όρος, γιατί οι μουσουλμάνοι έχουν στήσει εκεί τζαμιά; Πάνω στο ναό των Ισραηλινών. Από τότε που στήθηκαν τα τζαμιά οι Ισραηλινοί απαγορεύεται να πάνε εκεί και να προσκυνήσουν. Φανταστείτε λοιπόν οι Μουσουλμάνοι να έκαναν τζαμί στην Ακρόπολη και να μην μπορούσαμε εμείς να πάμε στον Παρθενώνα να τον δούμε. Πρέπει όμως να δούμε ποιος υποθάλπει τις επιθέσεις Παλαιστινίων κατά των Ισραηλινών. Και αυτός είναι ο Ερντογάν. Αυτός προμοτάρει τους Παλαιστινίους. Αν κάποιος θέλει λοιπόν να κάνει παντιέρα υπέρ κάποιων που τάσσονται με τον Ερντογάν πρέπει να γνωρίζει ότι κάνει λάθος. Επίσης, τα παιδιά των Ισραηλινών δεν είναι παιδιά; Μόνο των Παλαιστίνιων τα παιδιά σκοτώνονται; Γι’ αυτό εμείς λέμε: ειρήνη μεταξύ των δύο πλευρών. Ιστορικά όμως το Ισραήλ έχει δίκιο.

Είμαι χαρούμενος γιατί άρχισαν να έρχονται επενδύσεις στη χώρα. Η ΝΔ μετά από 2 χρόνια πραγματικά κάνει δουλειές με φούντες! Σας εύχομαι βίον χασισόσπαρτον! Και πραγματικά αποδεικνύεται αυτό που λέμε εμείς τόσο καιρό, ότι συμφωνείτε στα μεγαλύτερα ζητήματα. Ακούμε υπουργό να επαινεί τον Καρανίκα, που τον είχε λούσει στο παρελθόν και τον έλεγε χασισέμπορο. Και σήμερα λές και λύσατε όλα τα άλλα προβλήματα της χώρας και το μόνο που μένει είναι να κάνετε τους Έλληνες  να εξαρτώνται από τον μπάφο! Μου προκαλεί αηδία η συμπεριφορά βουλευτών και υπουργών, που νομίζουν ότι με ένα «συγγνώμη» έχουν τελειώσει όλα. Αφού έκαναν λάθος να μην ζητήσουν συγγνώμη αλλά να παραιτηθούν. Βγαίνει ο Γεωγιάδης και λέει «συγγνώμη έκανα λάθος ο Καρανίκας είχε δίκιο»! Και καλά ο Γεωργιάδης κάθε εβδομάδα αλλάζει γνώμη. Αλλά οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ δεν τα βλέπετε αυτά; Δεν βλέπετε ότι το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Ζάεφ; Τον πρόεδρο της ψευτο-Μακεδονίας; Για να καταλάβω τον έχετε αναγνωρίσει και τον φέρνετε και στο Μέγαρο Μαξίμου;

Σήμερα έπρεπε να έχει υποβάλει την παραίτησή της η κ.Μενδώνη. Τι έκανε η Υπουργος πολιτισμού; Στις 10 ΜαΪου 2021 με επιστολή της προς την Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μακεδονικής Γλώσσας, τους ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στο μητρώο φορέων τους Υπουργείου Πολιτισμού. Δηλαδη με επιστολή της προς την Κίνηση αυτή, που είναι μια ομάδα αυτονομιστών με ένα ψευτο-παπα, τους ανακοινώνει την επίσημη αναγνώρισή τους από το ελληνικό κράτος! Αυτό είναι έγκλημα. Έπρεπε να έχει παραιτηθεί η υπουργός. Αλλά βέβαια δεν το έκανε. Παρά βγήκε λίγο αργότερα με μια ανακοίνωση και λέει ότι ανακάλεσαν την απόφαση. Δηλαδή σε δολοφονώ και μετά ανακαλώ! Θλίβομαι. Όσο καλοπροαίρετος και αν θέλω να είμαι αυτό δηλώνει ανικανότητα. Και κάποια στιγμή η ανικανότητα, ειδικά όταν αφορά τον χειρισμό εθνικών θεμάτων, πρέπει να τιμωρείται. Και να σας θυμίσω ότι εσείς είστε που δώσατε την ελληνική ιαθαγένεια στον κάθε Χασάν, εσείς είστε που ψηφίσατε την δυνατότητα να αποφασίζει ένα παιδί στα 16 χρόνια του να κάνει αλλαγή φύλου, εσείς είστε που αντικαταστήσατε τις λέξεις «πατέρας» και «μητέρα» με τα «γονέας 1» και «γονέας 2». Και αυτή είναι η κερκόπορτα για όσα έρχονται με την υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλα ζευγάρια. Και όλα αυτά συγκλίνουν στο ότι κανονίζετε την συγκυβέρνηση. Και αναρωτιέμαι δεν υπάρχουν βουλευτές που ενοχλούνται; Δεν υπάρχουν βουλευτές που λένε «τι σχέση έχουμε εμείς με τον ΣΥΡΙΖΑ»; Οι ψηφοφόροι σας είναι σε σύγχυση. Και κάπως έτσι σήμερα ο Ζάεφ θα έρθει στο Μαξίμου! Και εσείς θα πάτε να τον προϋπαντήσετε! Επίσης έχετε κάνει, λέει, ομάδα φιλίας μεταξύ της Ελληνικής Βουλής και της Βόρειας Μακεδονίας! Υπάρχει κράτος «Βόρεια Μακεδονία»; Όχι! Για τους Έλληνες δεν υπάρχει Βόρεια Μακεδονία. Υπάρχει μόνο μία Μακεδονία και καμμία άλλη. Και δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τη συμφωνία αυτή καταπατώνται τα δικαιώματα των Αλβανών που ζουν στα Σκόπια. Εκεί το 40% του πληθυσμού είναι Αλβανοί. Και όλα αυτά τα κάνετε εσείς που με μεγάλη ευκολία κάνετε το κρέας ψάρι.

Πριν από μήνες φώναζα εδώ στο Υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Τσιάρα και του ζητούσα να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο. Γιατί σε αυτό που συνέβη στα Γλυκά Νερά, όποιος το έκανε είναι κάθαρμα. Και αν αυτοί συλληφθούν τώρα, σήμερα, θα εκμεταλλευτούν τις ευεργετικές διατάξεις που ισχύουν. Εμείς υποστηρίζουμε ότι αυτοί δεν πρέπει να ξαναδούν ήλιο. Αλλάξτε τώρα το νομοθετικό πλαίσιο. Αυτό που λέτε εσείς είναι να πάνε φυλακή για 20 χρόνια. Μα αυτοί σήμερα είναι 30 χρόνων και όταν βγουν από τη φυλακή θα είναι 50. Γιατί να βγουν; Όποιος σκοτώνει ένα νέο άνθρωπο, μια μωρομάνα, όποιος βιάζει παιδί πρέπει να καταδικάζεται σε θάνατο. Και μην μου πείτε ότι δεσμεύεστε από την ΕΕ. Μην επικαλείστε κάθε φορά την ΕΕ. Γιατί αν υπήρχε πραγματικό ευρωπαϊκό δίκαιο δεν θα υπήρχαν Τούρκοι σε Κυπριακό έδαφος.

Σύμφωνα με την εγκληματολογία, ο ένοχος ενός εγκλήματος πληροί 3 προϋποθέσεις: Είχε κίνητρο, είχε τα μέσα και είχε και την ευκαιρία. Στην προκειμένη περίπτωση κίνητρο ήταν η κλοπή, γιατί αυτή είναι η νοοτροπία του υποπολιτισμένου και του βάρβαρου, τα μέσα είναι οι απαλλακτικοί νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και η ατιμωρησία της ΝΔ και η ευκαιρία βεβαίως δόθηκε από όλα τα παραπάνω. Εμείς στην Ελληνική Λύση θα καταθέσουμε σήμερα πρόταση νόμου για να αναγνωριστεί το δικαίωμα της οπλοκατοχής στους Έλληνες. Οι Έλληνες να έχουν στα σπίτια τους όπλο. Είμαστε ένα κράτος που συνορεύουμε με εχθρούς. Δεν έχουμε καλούς γείτονες. Γείτονές μας είναι ο Τούρκοι. Με αυτό τον τρόπο και με την σύσταση πολιτοφυλακης και εθνοφυλακής κανείς δεν θα τολμήσει να μπει στο σπίτι του Έλληνα και βιάσει την γυναίκα του και το παιδί του. Αν είχατε πολιτοφυλακή όταν έγινε η τραγωδία στο Μάτι θα την είχατε αποφύγει. Δεν θα είχαμε τόσους νεκρούς, γιατί θα μπορούσαν να οδηγήσουν τους κατοίκους εκτός της φλεγόμενης περιοχής με ασφάλεια. Στην Αμερική υπάρχει πολιτοφυλακή. Στην Ελβετία το ίδιο. Ο ¨Ελβετός έχει στο σπίτι του όπλο. Πρέπει να γίνουμε ένα νέο Ισραήλ με πολίτες – οπλίτες. Και εμείς έχουμε πολλούς εχθρούς γύρω από τη χώρα μας. Έχουμε τους Αλβανούς που μιλούν για μεγάλη Αλβανία, του Βουλγαρούς που μιλούν για μεγάλη Βουλγαρία, τους Σκοπιανούς που μιλούν για Μακεδονία, τους Τούρκους που μιλούν για μεγάλη Τουρκία. Μόνο εμείς δεν μιλάμε για μεγάλη Ελλάδα.

Επίσης έχουμε μια αστυνομία λοβοτομημένη. Κανονικά οι αστυνομικοί έπρεπε να έχουν βαρέα ανθυγιεινά, γιατί τρέχουν ΄ολη τη μέρα στους δρόμους και κινδυνεύει η ζωή τους. Πρέπει να απελευθερωθούν οι κανόνες εμπλοκής. Ο αστυνομικός σήμερα μπορεί να πυροβολήσει ένα εγκληματία μόνο αν ο εγκληματίας πυροβολήσει πρώτος. Δηλαδή να κάτσει ο αστυνομικός να δεχθεί τη σφαίρα! Όχι. Πρέπει να γίνει άμεσα απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής. Οι αστυνομικοί πρέπει να έχουν τέηζερ, το οποίο δεν αφαιρεί ζωή αλλά ακινητοποιεί τον εγκληματία. Να εφοδιαστούν με αλεξίσφαιρα γιλέκα. Και κυρίως, να πάρετε πίσω όλους τους αστυνομικούς που φυλάνε πολιτικούς, ψευτοεπιχειρηματίες, καναλάρχες και διάφορους πλούσιους. Αυτοί έχουν χρήματα, να πληρώσουν ιδιωτικές εταιρείες για να έχουν φύλαξη εφ’ όσον το θέλουν. Ο αστυνομικός πρέπει να είναι φύλακας του πολίτη και υπερασπιστής της έννομης τάξης.

Κυρίες και κύριοι νιώθω ντροπή. Πριν από λίγες ημέρες έστειλα επιστολή στον πρόεδρο της βουλής  για την υπόθεση της Μυρτούς. Έχουμε αποζημιώσει όλους όσοι είχαν θύματα, όπως οι οικογένειες του Φύσσα και του Γρηγορόπουλου. Και καλά κάναμε. Την μητέρα της Μυρτούς όμως γιατί δεν την αποζημιώνουμε; Το παιδί έμεινε ανάπηρο και η μάνα παλεύει νυχθημερόν και κανείς δεν σκέφτηκε να την βοηθήσουμε. Έστειλα για το θέμα αυτό επιστολή στον πρόεδρο της βουλής και ζητώ να βρεθεί μια καλή δουλειά για την γυναίκα αυτή και να αποζημιωθεί. Όχι να πετάμε τα παιδιά των Ελλήνων στα σκουπίδια. Η οικογένεια του παιδιού που δολοφονήθηκε στου Φιλοπάππου δεν αποζημιώθηκε. Γιατί όταν παθαίνει κάτι ένας Έλληνας δεν συγκινείστε; Παρακαλώ τον Πρόεδρο της βουλής να βοηθήσουμε, αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη εξάντλησε κάθε νομικό κατασκεύασμα για να μην αποζημιωθεί η μητέρα της Μυρτούς.

Ένας αιώνας πέρασε από την σφαγή των Ποντίων. Πλησιάζει η επέτειος της γενοκτονίας. Εγώ σήμερα καταθέτω στα πρακτικά τα αιτήματα των Ποντίων. Πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνει εξωτερική πολιτική. Και εξωτερική πολιτική δεν σημαίνει να κάνεις πόλεμο. Σημαίνει να βάζεις το πρόβλημα στην πλευρά του άλλου. Αν εμείς είχαμε αναγνωρίσει την γενοκτονία των Ποντίων και την είχαμε προβάλει στον κόσμο, η Τουρκία θα είχε στην πλάτη της το θέμα αυτό. Θέλω να αντιληφθείτε τη σημασία που έχει αυτό. Θα πρέπει να συστήσουμε μια διακομματική επιτροπή και να αναλάβουμε να προβάλουμε την Ποντιακή γενοκτονία. Οι Πόντιοι είναι πατεράδες μας, παππούδες μας, αδέλφια μας. Είναι το αίμα που ρέει ακόμα και σήμερα και που δεν δικαιώθηκε ποτέ.  

Σε ό,τι αφορά τη ΖΗΜΕΝΣ, να πω απλά ότι το ελληνικό δικαστήριο απεφάνθη: Τα χρήματα τα πήρε το ΠΑΣΟΚ. Τα χρήματα δηλαδή τα πήρε ο Σημίτης, αλλά ο Σημίτης δεν κατηγορείται γιατί ήταν πρωθυπουργός και σήμερα στηρίζει τη ΝΔ. Όταν όμως σε στηρίζει ο Σημίτης πρέπει να τρέμεις, γιατί κάτι δεν πάει καλά. Στην φυλακή δεν μπήκε κανείς. Λεφτά δεν πήρε το κράτος. Και η υπόθεση έκλεισε. Η Ελληνική Λύση λέει: Όποιος ακουμπήσει δημόσιο χρήμα μπαίνει στην φυλακή ισόβια!

Στη ΝΔ συμφωνείτε όλοι με το εμβόλιο. Αλλά διχάσατε τον λαό. Μάλιστα τα τρόλ σας μιλούν για «ψέκια». Έτσι λένε υποτιμητικά όσους έχουν επιφυλάξεις για το εμβόλιο. Και δεν σκέφτονται ότι «ψέκια» είναι οι ίδιοι, που είχαν κατεβεί στο  Σύνταγμα με χλαμύδες και φώναζαν για τη Μακεδονία και σήμερα υποδέχονται τον Ζάεφ! Ψέκια είναι όσοι έκαναν το άσπρο μαύρο. Όσοι γονατίζουν μπροστά στον Ερντογάν. Όσοι είναι υπέρ του Δένδια που λέει ότι δεν θα κάνουμε ποτέ εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ψέκια είναι η ΝΔ γιατί άλλα έλεγε στο παρελθόν και άλλα λέει τώρα. Μα ο Ζάεφ θα έρθει στο Μαξίμου;;!! Πού φτάσαμε;! Ούτε ο Τσίπρας δεν το έκανε αυτό! Φωνάξατε τον Ζάεφ στο Μαξίμου!! Αλλά στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ο πρωθυπουργός δεν ήταν παρών. Ήταν στην Κορινθία και έκανε σκι. Άλλοι φόρεσαν τις χλαμύδες και σήμερα είναι κανονικοί πεμπτοφαλαγγίτες!! Βέβαια αυτά τα αποσιωπούν τα ΜΜΕ. Εκεί στον ΣΚΑΪ ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει μια φορά το μήνα και οι άλλοι, και εμείς μέσα στους άλλους, δεν υπάρχουμε πουθενά.  Δεν υπάρχει άλλη φωνή. Μα η ύπαρξη της άλλης φωνής είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Όλη μέρα στα κανάλια κάνουν βόλτες Άδωνις, ΣταΊκούρας, Θεοχάρης. Οι δημοσιογράφοι αλλάζουν. Οι υπουργοί μένουν ίδιοι.

Δεν σας έκανε εντύπωση, εσάς στη ΝΔ, ότι για πρώτη φορά δεν αποδόθηκαν τιμές κράτους στο Άγιο Φως; Τον Ζάεφ τον υποδέχεστε. Το Άγιο Φως;; Στη Λέσβο στι ς26 Απριλίου που γιόρταζαν το ραμαζάνι στήθηκαν τραπέζια με εκατοντάδες Μουσουλμάνους, χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας, μάσκες, αποστάσεις κλπ, ο ένας πάνω στον άλλον, για να γιορτάσουν. Αντίθετα όμως σας πείραξε ο Επιτάφιος και η Ανάσταση. Πείτε μου σε ποια σοβαρή χώρα διακόπτεται ποδοσφαιρικός αγώνας για να προσευχηθούν οι Μουσουλμάνοι παίκτες; Εδώ στην Ελλάδα έγινε. Αν το απαιτούσαν αυτό ορθόδοξοι θα τους λέγατε Χριστιανο-Ταλιμπάν. Εγώ όμως θέλω μια Ευρώπη που να ανέχεται όλους. Και η Ελλάδα θα είναι ανεκτική αλλά πάνω απ’ όλα θα είναι Ελληνική και Χριστιανική. Επίσης, έχω εδώ τις ευχές που έστειλε το Υπουργείο Παιδείας για το Πάσχα σε Εβραίους και για το Ραμαζάνι σε Μουσουλμάνους. Οι Χριστιανοί; Τίποτα για τους Χριστιανούς; Δεν γιόρταζαν Πάσχα; Τι είναι οι Χριστιανοί; Αποπαίδια;

Κύριε ΣΤαϊκούρα, θα ήθελα να μου πείτε πόσο στοιχίζουν στη χώρα οι Ανεξάρτητες Αρχές. Πόσα εκατομμύρια στοιχίζουν. Αν εξαιρέσουμε την ΑΑΔΕ που είναι άλλο πράγμα, οι υπόλοιπες ανεξάρτητες αρχές να μου πείτε πόσο στοιχίζουν. Ο κ. Χατζηδάκης καταργεί την επιθεώρηση εργασίας για να κάνει μια ανεξάρτητη αρχή και να διορίσει δικούς του ανθρώπους. Μα ο δημόσιος τομέας είναι μηχανισμός που υπηρετεί τον πολίτη, δεν είναι κομματική λεία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπετε τους πραγματικούς δείκτες. Είχαμε αύξηση των εισαγωγών. Και όταν το εμπορικό έλλειμμα διογκώνεται έχουμε πρόβλημα με το ισοζύγιο. Κάντε κάτι να παράξετε πλούτο. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις παραγωγής πλούτου. Μην χαίρεστε που δανείζεστε με χαμηλό επιτόκιο και χρεώνετε τις επόμενε γενιές. Εσείς που λέγατε προεκλογικά ότι έχετε σχέδιο τώρα τρέχετε και δανείζεστε χαμηλότοκα;; Το έλλειμμα του προϋπολογισμού έφθασε το 21,7% τον Μάρτιο. Οι καταστηματάρχες πληρώνουν δημοτικά τέλη ενώ τα μαγαζιά τους ήταν κλειστά. Υπάρχουν και προσαυξήσεις στα τέλη για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν. Μα δεν φταίνε οι επιχειρηματίες. Εσείς δώσατε εντολή να κλείσουν. Εσείς κάνατε το lockdown. Εμείς λέει όχι. Να κάνετε κούρεμα στις προσαυξήσεις, να κάνετε διαγραφές, να κάνετε δόσεις. Πώς είναι δυνατόν να κάνετε διαγραφές χρεών για τα κόμματα, για τα δικά σας sites και τους δικούς σας τηλεοπτικούς σταθμούς και τις δικές σας εφημερίδες; Γιατί να μην το κάνετε για τα κόκκινα δάνεια των πολιτών;

Πριν λίγες ημέρες έκλεισε το εργοστάσιο παραγωγής λιγνίτη στον ΑΗΣ Καρδιάς. Την ίδια ώρα στη Γερμανία ξεκίνησε τη λειτουργία του το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας με λιγνίτη. Και ο δικός μας πρωθυπουργός γελούσε τη στιγμή που ανακοίνωνε το κλείσιμο του ελληνικού εργοστασίου. Εμείς όμως δακρύσαμε. Γιατί με αυτή την απόφαση επέφερε πλήγμα στην μεγάλη ενεργειακή πηγή της χώρας. Και ο κ. Δένδιας είπε «όχι» στις εξορύξεις πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ποιος είναι ο Δένδιας που το λέει αυτό; Δεν μπορείς να παίζεις και να ακυρώνεις αγώνες του λαού, όταν υπάρχει προοπτική και δυνατότητα να γίνει η χώρα στρατηγικός εταίρος μεγάλων συμμαχιών. Για να μην αναφερθώ στα ΕΛΠΕ, που τα χαρίσατε στον Λάτση. Ο Λάτσης που για την επένδυση του Ελληνικού πήρε δανεικά από τις ελληνικές τράπεζες, τώρα πήρε και δώρο το Ελληνικά Πετρέλαια. Και σας ρωτώ κ. Σταϊκούρα να μας πείτε πώς αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις μας στην ΕΚΤ κατά 61,2 δις ευρώ; Και την ίδια ώρα που καμαρώνετε για το Ταμείο Ανάκαμψης και πανηγυρίζετε, 9 κοινοβούλια χωρών μελών της ΕΕ δεν έχουν ψηφίσει την σύστασή του.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια. Ο κ. Θεοχάρης έδωσε συνέντευξη στο BBC και ξεφτιλίστηκε. Ο δημοσιογράφος του λέει ότι η Ελλάδα είναι από τις πιο αργές χώρες στον θέμα του εμβολιασμού. Ο Θεοχάρης απαντά πώς όχι δεν είναι έτσι. Και ο δημοσιογράφος του λέει: «διαφωνώ, είστε η 5η χειρότερη χώρα της Ευρώπης στην αντιμετώπιση του ιού»! Αυτές είναι οι επιτυχίες σας; Οι επιτυχίες που είναι πληρωμένες στα ΜΜΕ για να λένε ψέματα στον λαό. Κύριοι της ΝΔ υπάρχουν τρία είδη πραγματικότητας. Αυτή που έχει κάποιος για τον εαυτό του, αυτή που έχουν οι άλλοι για εσένα και αυτή που υπάρχει πραγματικά. Και αυτή την τρίτη πραγματικότητα την είδαμε σε αυτή τη συνέντευξη. Το μόνο καλό που μπορεί η ΝΔ να κάνει για τον τόπο είναι να φύγει για να σωθεί ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more