Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 
 

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσ-σαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021.

          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οριζόντιας σήμανσης επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, από τη διασταύρωση της με την Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέχρι τη δεύτερη είσοδο του οικισμού Πενταλόφου. Θα πραγματοποιηθούν, όπου απαιτηθεί, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα.                                             

        Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξής στις 7:00 π.μ..

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more