Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

ΧΡ. ΝΙΒΟΥΡΛΗΣ: «ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ»Η αρδευτική περίοδος ξεκίνησε και υπάρχουν τεράστια προβλήματα στους αγρότες. Από τη μία ο παγετός και η Θεομηνία που έπληξε τις παραγωγές και από την άλλη δεν έχετε ετοιμαστεί ώστε να μπορούν να ποτίσουν και να έχουν πρόσβαση στο αγρόκτημα. Δρόμοι που χάλασαν από τις βροχές και αυλάκια ακαθάριστα.
Προσωπικά, έχω μιλήσει με αρκετούς Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και όλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους! Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, είστε ανίκανοι! Αποδειχθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων! Οφείλετε μια συγνώμη στον αγροτικό κόσμο της Αλμωπίας. Η Ανατολική Αλμωπία και ολόκληρος ο Δήμος και το αγρόκτημα, είναι στα «χέρια του Θεού», σύμφωνα και με τη γνωστή ρήση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Κετικίδη.
Αν δεν μπορείτε να ασκήσετε τα καθήκοντά σας, παραιτηθείτε!
Χρήστος Νιβουρλής
Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

3 σχόλια:

  1. Μπατση πραγματικά δεν είστε ούτε άξιοι να σας σχολιάσουμε.. Πλέον δεν μπορούμε να αντιδράσουμε σε τίποτα γιατί δεν αλλάζει και κάτι απλά σε κατηγορούν όλοι οι δημότες οι πάντες..μακραν ο χειρότερος από όλους χίλιες φορές ο δροσογλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάτση είσαι και αγρότης. Σε ψήφισα. Τώρα μαύρο δαγκωτό. Ντροπή σου που θα μας αφήσεις χωρίς νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπάτση παραιτήσου και βάλε τον κετικίδη. Φτάνει δεν μπορείς. Πάρτω χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more