Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Νέος εύχρηστος οδηγός για τη χρηματοδότηση της ΕΕ στον τουρισμό


  

Η Επιτροπή δημοσίευσε σήμερα οδηγό σχετικά με τη χρηματοδότηση της ΕΕ για τον τουρισμό, ο οποίος συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τα κονδύλια της ΕΕ που διατίθενται σε άτομα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Ο εύχρηστος οδηγός περιέχει συνδέσμους προς τους σχετικούς ιστοτόπους των προγραμμάτων της ΕΕ, όπου ο αναγνώστης μπορεί να βρει τη σχετική πρόσκληση υποβολής προτάσεων και πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Περιλαμβάνει επίσης παραδείγματα επιτυχημένων έργων που συγχρηματοδοτήθηκαν από κονδύλια της ΕΕ στο παρελθόν.

 

Ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς κ. Τιερί Μπρετόν δήλωσε σχετικά: «Το τουριστικό οικοσύστημα είναι μεταξύ αυτών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Με αυτόν τον νέο οδηγό, η Επιτροπή έχει ως στόχο να βοηθήσει τα άτομα που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να πλοηγηθούν διαδικτυακά και να έχουν πρόσβαση στη διαθέσιμη χρηματοδότηση της ΕΕ. Τα εν λόγω κονδύλια της ΕΕ θα συμβάλουν στην ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας και στη βιώσιμη και ψηφιακή μετάβαση.»

 

Ο διαδικτυακός οδηγός παρουσιάζει τα νέα προγράμματα της ΕΕ που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό της ΕΕ για την περίοδο 2021-2027, στο πλαίσιο της μετάβασής μας προς μια πιο βιώσιμη, ψηφιακή οικονομία της ΕΕ, και συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τις πηγές χρηματοδότησης της ΕΕ με τις μεγαλύτερες δυνατότητες στήριξης των επενδύσεων στον τουρισμό. Ο οδηγός είναι διαθέσιμος ηλεκτρονικά εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more