Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Πένθος για τα Νέα της Πέλλας. Έφυγε ο Ν. Δορδοκίδης...


Βαρύ το πένθος για τους συντελεστές της καθημερινής εφημερίδας Νέα της Πέλλας από τον αδόκιμο θάνατο του Νίκου Δορδοκίδη. Ο Νίκος Δορδοκίδης υπήρξε στενός συνεργάτης και υποστήριξε την εφημερίδα στα πρώτα της βήματα. Ο ίδιος ήταν τυπογράφος και εκδότης τοπικών εφημερίδων στην Καβάλα. Αναφορικά με την υγεία του  φέρεται να  κόλλησε τον Κορωνοίο  την Μεγάλη Τετάρτη. Αν και πήγε δυο φορές στο νοσοκομείο, εντούτοις δεν κρίθηκε ότι χρειάζεται να γίνει εισαγωγή. Εν τέλει και μέχρι εχθές νοσηλευόταν σε απλή κλίνη, η υγεία του ξαφνικά παρουσίασε επιδείνωση. Ο ίδιος ένιωθε καλά και μάλιστα  σήμερα έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Δυστυχώς όμως νικήθηκε από τον κορωνοϊό. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι πολύ μεγάλο. Ο Νίκος Δορδοκίδης έφυγε σε ηλικία 52 ετών. Αφήνει πίσω τα παιδιά του και την γυναίκα του Ράνια. Συντετριμμένος ο στενός του συνεργάτης, δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης, ανάφερε τα ακόλουθα:


Είμαι βαθύτατα συγκλονισμενος από την αναπάντεχη απώλεια του φίλου μου και συνεργάτη μου Νικο Δορδοκιδη. Ο Νίκος Δορδοκιδης δυστυχώς νικήθηκε από τον covid 19. Είχαμε συνεχή επαφή μέχρι και εχθές. Τα λόγια είναι περιττά. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του καθώς και τα παιδιά του. Θα είμαι κοντά στην οικογένεια σε ότι χρειαστεί.


Ο Νίκος Δορδοκίδης έφυγε όρθιος και σας Αετός όπως έμαθε να ζει κόντρα στις διαπλοκές και τα μικροσυμφέροντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more