Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ειδήσεις!!!

 


ΔΕΔΔΗΕ: Aνοίγει το «Virtual Data Room» για την πώληση του 49% 


Σήμερα αναμένεται να ανοίξει το «Virtual Data Room», μέσω του οποίου οι εννέα ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα αποκτήσουν πρόσβαση στα οικονομικά και τα τεχνικά δεδομένα του ΔΕΔΔΗΕ. Στόχος είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός του Ιουνίου, προκειμένου η υποβολή των δεσμευτικών προσφορών να ολοκληρωθεί έως το φθινόπωρο. Οι εννέα υποψήφιοι που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την πώληση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ είναι: Adrian Infrastructure Funds, BCI, Blackrock, CVC Capital Partners, F2i, First Sentier Investors EDIF, KKR, Macquarie Group Limited και OHA - Oak Hill Advisors LLP.. 

Cosmote Insurance: Νέες αφίξεις από Hellas Direct και ΕΛΠΑ Ασφάλειες 

Δύο ακόμη σημαντικές ασφαλιστικές εταιρείες, η Hellas Direct και η ΕΛΠΑ Ασφάλειες, έρχονται να προστεθούν στο Cosmote Insurance, την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της Cosmote, φέρνοντας τιμολόγια και ειδικά προνόμια στους πελάτες τους. Πρόκειται για γνωστά brands με ιδιαίτερη ιστορία και διαδρομή στην ασφαλιστική αγορά. H συνεργασία αφορά στην ασφάλιση οχημάτων, σε όλες τις διάρκειες συμβολαίου μηνιαίο, τρίμηνο, εξάμηνο, ετήσιο και σε όλα τα είδη ασφάλισης: Βασικό, Πυρός / Κλοπής, Μικτή. Silver Award για την Carglass στα Mobility Awards 2021 

Νέα διάκριση για την Carglass Ελλάδος στα Mobility Awards 2021.

 Η εταιρεία απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία «Safety Solutions» για τις πλέον πιστοποιημένες μεθόδους που ακολουθεί σε κάθε εργασία κρυστάλλων και παραμετροποίησης κάμερας ADAS. Άλλαξε σε «Pyramis» η «Pitsos!» Κεφάλαια από 8 έως 10 εκατομμύρια ευρώ θα πρέπει να επενδύσει αρχικά ο ελληνικός Όμιλος Pyramis του Νίκου Μπακατσέλου, ώστε να θέσει και πάλι σε λειτουργία δύο γραμμές παραγωγής του εργοστασίου που θα φθάσει να παράγει ετησίως μέχρι 120.000 τεμάχια κουζινών. Όλα τα νέα προϊόντα θα φέρουν την επωνυμία «Pyramis» ή νέου ονόματος και όχι της «Pitsos», αφού υπήρξε κατηγορηματική άρνηση των Γερμανών της BSH για την παραχώρησή της. Η βασική συμφωνία προβλέπει αγορά μέρος του εξοπλισμού της πρώην Pitsos, πρόσληψη των 100 εργαζομένων της, με προοπτική να προστεθούν άλλοι 200 έως το τέλος του 2023, αλλαγή εμπορικού σήματος σε «Pyramis» και ξεκίνημα των μηχανών έως το τέλος του χρόνου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more