Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Συλλήψεις για κλοπές και άλλα αδικήματα...

 



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου – Ολύμπου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς με όχημα που οδηγούσε δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε να έχει απορρίψει από το όχημα μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 1 κιλού και 82 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ που βρέθηκε στο εσωτερικό του οχήματος. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

· Συνελήφθησαν  σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς στην κατοχή του ενός βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον δεύτερο ημεδαπό. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δεύτερου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ø 24 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 27,7 γραμμαρίων,

Ø μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

Ø το χρηματικό ποσό των 645 ευρώ,

Ø 2 μαχαίρια και

Ø νάιλον άδειες συσκευασίες.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)


Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σήμερα (11 Μαΐου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει διαρρήξει κατάστημα και να έχει αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κατσαβίδια και ένας μεταλλικός κόπτης.


Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, μετά από καταγγελία ημεδαπού άνδρα, καθώς το προηγούμενο διάστημα τον έπεισε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ για δήθεν αγορά κινητού τηλεφώνου που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή αγγελία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more