Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Ευρωομάδα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για όλα τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας (Ταμείο Ανάκαμψης, Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, Άνοιγμα Τουρισμού, Παλαιστινιακό) με τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Πέτρο Κόκκαλη

 

·   

 


·       

Αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου στις 16.00 - Θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Facebook

 

Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για όλα τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας (Ταμείο Ανάκαμψης, Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, Άνοιγμα Τουρισμού, Παλαιστινιακό) διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου στις 16.00, η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης, και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης.

 

Η συζήτηση πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της κρίσιμης Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με αφορμή τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας που είναι μεταξύ άλλων, το πρόσφατο άνοιγμα του τουρισμού και η άρση της πατέντας για τα εμβόλια, που αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την παγκόσμια υγεία και οικονομία. Στόχος να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με την δίκαιη πρόσβαση σε εμβόλια, εργαλεία και θεραπείες κατά της COVID-19 και τον εκτιμώμενο χρόνο και τον τρόπο διάθεσης προς την Ελλάδα των ευρωπαϊκών κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης. Παράλληλα, η συζήτηση θα επικεντρωθεί στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης που ξεκίνησε επίσημα στις 9 Μαΐου, καθώς και στο Παλαιστινιακό με αφορμή την πρόσφατη ανάφλεξη του ζητήματος και τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more