Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Από όλα είχε ο μπαχτσές της αστυνομίας

 




ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη  σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Βέροιας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη  σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε από υπόγειο οικοδομής δύο ποδήλατα αξίας 1.000 ευρώ, τα οποία εντοπίσθηκαν κοντά στην οικία της και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην οικία του 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 90 εκατοστών. Επίσης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 413 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 4.940 ευρώ.




Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα αποπειράθηκε να διαρρήξει την οικία μίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.


Εξιχνίαση κλοπών

· Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (26 Μαΐου 2021) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, πλησίασαν ημεδαπή γυναίκα και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

· Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 13 προς 14 Μαΐου 2021, διέρρηξε επιχείρηση στην Πέλλα και αφαίρεσε ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα αξίας 600 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more