Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Σημαντική εκδήλωση: Ημέρα της Ευρώπης-Η Πέλλα της Ευρώπης

 


Στις 20/5/2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με θέμα «Ημέρα της Ευρώπης-Η Πέλλα της Ευρώπης» στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων ένταξης της χώρας μας στην ΕΕ. Η εκδήλωση αφιερώθηκε στο ρόλο της ΕΕ στην ανάπτυξη της Πέλλας και συνδιοργανώθηκε από το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Φωτεινή Ασδεράκη (Αναπληρώτρια καθηγήτρια , Έδρα Jean Monnet, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΠΕΙ), τον κ.

Δημήτριο Γερεμτζέ (Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας), τον κ. Γρηγόριο Στάμκο (Δήμαρχο Πέλλας), τον κ Ιορδάνη Τζαμτζή (Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας), τον κ. Θωμά Μπαχαράκη (Αναπληρωτή Διευθυντή Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας) που τίμησαν την εκδήλωσή μας.

Όλοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την εκδήλωση στις αίθουσές τους από γιγαντοοθόνες τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω πανδημίας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Senior και JuniorAmbassadors και των τριών σχολείων για τις πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους με τις οποίες διαπιστώσαμε τον καθοριστικό ρόλο των επιδοτήσεων που δόθηκαν από την ΕΕ στην Πέλλα για την ανάπτυξη του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και του περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε επίσης το Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και το Γυμνάσιο Αραβησσού που τίμησαν την εκδήλωσή μας.

 

Από το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών την διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί: Δέσποινα Αναργυρίδου, Σταματία Βλαϊκούδη, Ιωάννα Αντωναρίδου, Ευγενία Ευθυμιάδου, Θωμαή Τσακπίνη, Διονύσιος Περδικάτσης, Δημήτριος Κάμτσης, Ελένη Κορδολαίμη, Βασιλική Αλμπάνογλου.

Τις παρουσιάσεις του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών έκαναν οι μαθητές/τριες Junior Ambassadors: Κουκουνάρης Εμμανουήλ, Θεοδώρα Παπαστόιτση, Ιωσήφ Σωτηριάδης, Ζωή Ντιούδη Ελένη Καπάκογλου, Ευφροσυνη Καλαιτζη.

 

Από το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί: Γιαλαμπούκης Νικόλαος, Κόιου Μαρία, Παπαθεμιστοκλέους Αργυρώ, Πασχούδη Μαρία, Χατζηγεωργίου Μαρία και Χασιώτης Μάρκος.

Τις παρουσιάσεις έκαναν οι μαθητές/τριες Junior Ambassadors: Καραγιάννη Αναστασία, Σαμαρά Πασχαλίνα και Σταμενίτης Σωτήριος.

 

Από το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί: Γαλαντάρη Κωνσταντία, Κάζογλου Χρυσαυγή, Καραμάλη Σεραφεία, Κυριαζή Ευαγγελία, Σύρμαλη Κυριακή, Τζιάλη Ελένη, Τσιλίκα Μαρία,

Τις παρουσιάσεις του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών έκαναν οι μαθητές/τριες Junior Ambassadors, μαθητές Junior ambassadors Μήνου Γεωργία, Γκαβανούδη Ισιδώρα, Νάτσικα Ελευθερία, Ζορμπά Θεοδώρα-Ανθίμη, Μανωλέμη Ναταλία, Πολιούδη Δήμητρα, Τσαρτσαράκη Δήμητρα, Σερέτη Μαρία, Μιχαηλίδου Αθηνά, Μήτσκα Δέσποινα, Κουρτελή Βασιλική, Ραμπούση Άννα.

 

Η κοινή δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ η οποία ελπίζουμε να επαναληφθεί και του χρόνου δια ζώσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more