Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Εργοτάξιο ο Δήμος Σκύδρας





✅Κ. Ιγνατιάδου: Κανένα χωριό δεν θα αδικηθεί...





√Παρεμβάσεις στην Καλή, Λουτροχώρι, Αρσένι, Καλύβια,Δάφνη, Προφήτη Ηλία, Σεβαστιανά, Μαυροβούνι και Σκύδρα





Σε ένα απέραντο εργοτάξιο, έχει μετατραπεί ο Δήμος Σκύδρας, καθώς υλοποιούνται έργα εκατομμυρίων ευρώ σε κάθε γωνιά του Δήμου. Πρόσφατα έγιναν ασφαλτοστρώσεις στην τοπική κοινότητα Καλής καθώς και παρεμβάσεις στο χωριο Λουτροχώρι. Η δημοτική αρχή πάντα κοντά στο Λουτροχωρι. άλλαξε και έβαψε όλα τα παγκάκια στην πλατεία και το παρκο Αναλήψεως. Ακόμη ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι στις τοπικές κοινότητες Καλυβίων και Αρσενίου όπου και εκεί χρόνια είχε να πέσει πίσα. Ακόμη βάφτηκε και συντηρήθηκε η μεγάλη γέφυρα που βοηθά πάρα πολύ, εκατοντάδες πολίτες για να διασχίσουν τις περιοχές πίσω από τον ΟΣΕ Σκύδρας όπου διαμένουν. Συντηρήσεις είχαμε και σε γήπεδα του Δήμου και ειδικότερα στο Λιποχώρι όπου έγιναν παρεμβάσεις στο Δημοτικό στάδιο . Επί της ουσίας η συστηματική διεκδίκηση κονδυλίων έφερε την υλοποίηση ασφαλτοστρώσεων ενδοδημοτικής οδοπο'ι'ιας και στην Σκύδρα, όπου ξεκίνησαν από την οδό Φιντίου ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι δρόμοι τόσο στην πόλη της Σκύδρας, όσο και στα χωριά. Η Δημοτική αρχή ρίχνει το βάρος της και στις ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων. Ηδη εκτελείται ένα μεγάλο έργο αγροτικών ασφαλτοστρώσεων σε Δάφνη και Προφήτη Ηλία, ενώ σχεδόν ολοκληρώθηκε σε Σεβαστειανά, Μαυροβούνι, συνεχίζοντας στην κτηματική περιοχή Σκύδρας, Μαυροβουνίου και Σανδαλίου.
Επιπλέον, μετά την βαφή των καγκελων της αερογέφυρας, συνεχίστηκε η βαφή εξωτερικά της γέφυρας και ακολουθούν πολλές παρεμβάσεις του Δήμου Σκύδρας στον χώρο του ΟΣΕ. Τέλος η Δημοτική αρχή και προσωπικά η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, βρίσκεται κοντά στους αγρότες με κάθε τρόπο και με κάθε δυνατότητα. Προχώρησε σε κατασκευές και τοποθετήσεις νέων υδροληπτικών δεξαμενών στις κοινότητες Ανύδρου, Δάφνης και Καλυβίων. Ακόμη υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για τις ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων σε Σκύδρα, Μαυροβούνι και Σανδάλι. Πλέον διαφαίνεται ότι ο Δήμος Σκύδρας σε καθημερινή βάση και αθόρυβα προχωρά σε μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που βελτιώνουν, την αισθητική και την καθημερινότητα, στην πόλη και στα χωριά. Στο αμέσως επόμενο διάστημα συνεργεία θα προχωρήσουν σε πλύσεις και απολυμάνσεις σε όλη την περιοχή.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου έχει καταστήσει σαφές ότι η δημοτική αρχή δεν διαχωρίζει την Σκύδρα από τις τοπικές κοινότητες και έχει απευθύνει σαφή οδηγία προς όλους τους συνεργάτες της να φροντίζουν για όλα τα χωριά, στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων που υπάρχουν, προκειμένου να γίνονται έργα, σε συνεννόηση με τους Προέδρους, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών αλλά και την παραγωγική δραστηριότητα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more