Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Μεγάλος ο καημός ορισμένων της δημοτικής αρχής η διεκδίκηση επανίδρυσης του Δήμου Κρύας Βρύσης !

 



 Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο προ ημερήσιας διάταξης πήρε τον λόγο ο κ. Αμιτζόγλου Χ. Λύσανδρος για να καταθέσει μία πρόταση σχετικά με την διεκδίκηση εκ μέρους του Δήμου Πέλλας την δημιουργία Αγροτικού IEK στο Οικολογικό Πάρκο Κρύας Βρύσης, με αφορμή την έναρξη διαβούλευσης στα πλαίσια νομοσχεδίου σχετικό με την Εκπαίδευση των Ελλήνων Αγροτών, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.  

Μετά την εισήγηση του τον λόγο πήρε ο κ. Ανδρεάδης και προς έκπληξη όλων, απευθυνόμενος προς τον κ. Αμιτζόγλου αντί να τοποθετηθεί επί της πρότασης του είπε ΄΄ πως είναι δυνατόν να ζητάτε την κατάθεση πρότασης εκ μέρους του Δήμου Πέλλας, όταν εσείς είστε ένας από αυτούς που διεκδικεί την επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης΄΄ δίνοντας του όμως πληρωμένη απάντηση και πολύ ορθή ο κ. Αμιτζόγλου, ότι ΄΄μέχρι το τέλος του 2023 είμαι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πέλλας στον οποίο και εκλέχθηκα΄΄.

    Βέβαια ο κ. Ανδρεάδης προφανώς ξέχασε να επιπλήξει μαζί με τον κ. Αμιτζόγλου και τους συνάδελφους του στην δημοτική ομάδα του Δημαρχου και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια επανίδρυσης του Δήμου Κρύας Βρύσης  κ. Σεραίδη και κ. Μπαλτζίδη, οι οποίοι με την θετική τους ψήφο και στήριξη συντάσσονται και αυτοί με την προσπάθεια αυτή !

     Σε αντίθετη βέβαια κατεύθυνση με τον ίδιο που ενώ είναι αντίθετος ( και είναι καθόλα θεμιτό και σεβαστό αυτό) με την επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης, κατά την ψήφιση του θέματος (επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης) που είχε έρθει στο δημοτικό συμβούλιο, δεν είχε το σθένος να ψηφίσει ΟΧΙ αλλά ψήφισε ΠΑΡΩΝ ( όπως λέει ο λαός μας δηλαδή ΄΄άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε΄΄) !

Πραγματικά ο καημός ορισμένων της δημοτικής αρχής για το θέμα της επανίδρυσης του Δήμου Κρύας Βρύσης είναι τόσο μεγάλος που όπου σταθούν και όπου βρεθούν θα το θέσουν το θέμα , ακόμα και σε άσχετα θέματα συζήτησης ! Αυτό που ξεχνάνε ίσως είναι ότι μέχρι το τέλος του 2023 θα είμαστε εκεί μαζί διεκδικώντας από μέρους μας ασταμάτητα κάθε τι καλύτερο για την πόλη μας, αλλά θα είμαστε εκεί και την επομένη μέρα είτε ως ξεχωριστός Δήμος είτε και πάλι μαζί (αυτό θα το αποφασίσει η κυβέρνηση )

Στεναχώριες δεν θέλω μόνο και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους !

Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more