Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Διάφορες συλλήψεις

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συλλήψεις για κλοπές και καταδικαστική απόφαση

· Συνελήφθησαν χθες (2 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τις πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, διέρρηξαν ένα διαμέρισμα στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Επίσης, την ίδια ημέρα, διέρρηξαν ακόμη ένα διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, χωρίς να ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι. Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι, η μία από τις προαναφερόμενες διέρρηξε τον Μάρτιο ένα διαμέρισμα, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, ενώ τον προηγούμενο μήνα διέρρηξε ένα ακόμη διαμέρισμα, μέσα από το οποίο αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθουσών.

· Συνελήφθη χθες (2 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξε δύο καταστήματα, που βρίσκονται σε περιοχή των Σερρών και από το ένα αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σερρών, σύμφωνα με την οποία του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 3 ετών, για διακεκριμένες κλοπές.


Εξιχνίαση κλοπής

Από τo Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το απόγευμα της 30ης Απριλίου 2021 σε περιοχή της Πέλλας διέρρηξε ένα σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσε από αυτό μία τσάντα που περιείχε διάφορα προσωπικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 200 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more