Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΑΚΚΕΛ: Ψεύτης και ανθέλληνας ο Μητσοτάκης με την απατεωνιά για το ΚΥΤ Φυλακίου

 



 


 Για άλλη μια φορά ο Μητσοτάκης προσωπικά (διότι ο Μηταράκης δεν κάνει του κεφαλιού του) είπε ψέματα και εξαπάτησε τον λαό στη Θράκη και όλο τον  ελληνικό λαό για το ΚΥΤ Φυλακίου. Τι να πούμε;

Ώστε δεν θα γινόταν επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου. Το είπε η Πελώνη με εντολή Μητσοτάκη. Ψεύτες και απατεώνες πάντα αυτοί ήταν στη ΝΔ. Ο Μητσοτάκης ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός, ο Χρυσοχοΐδης, η Μπακογιάννη, η Πελώνη έχουν υποσχεθεί πως δεν θα γίνει καμία επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, συνεχίζουν να βγάζουν ΑΔΑ, ΦΕΚ και εντολές για την δημιουργία Φαραωνικής υπερδομής στα μόνα χερσαία σύνορα της χώρας. Πάνε ξεκάθαρα να πουλήσουν την Θράκη και τα νησιά. Είναι αν όχι προδότες αλλά μειοδότες εθνικής κυριαρχίας.

Όλα αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, όταν ενεργοποιείται ο «πακιστανικός παράγοντας» (το alter ego της Τουρκίας) με επισκέψεις Πακιστανών αξιωματούχων που ελέγχουν την Ελλάδα για τις συνθήκες διαβίωσης των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ παράνομων λαθροεισερχόμενων Πακιστανών, με πακιστανικές απαιτήσεις για απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου (!!!) στους λαθροεισερχόμενους και με το «προεδρικό αποκορύφωμα» με την κα Πρόεδρο (της Ελλάδας, όχι του Πακιστάν) να επιφέρει άλλο ένα πλήγμα στον θεσμό μιλώντας ουσιαστικά για αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από τους λαθρο-αλλοδαπούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more