Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

«ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ»
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σήμερα στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση ανέφερε: «Από τη μία πλευρά έχουμε την κυβέρνηση να φέρνει νομοσχέδια κινούμενα στους άξονες της λογικής και της κανονικότητας και από την άλλη την αντιπολίτευση να σηκώνει τα λάβαρα ή να το πω Σαρακατσανέικα τα Φλάμπουρα μέσα στη Βουλή και στο πεζοδρόμιο, με διαδηλωτές να είναι στην πλειοψηφία επαγγελματικά συνδικαλιστικά στελέχη ή να ανήκουν στο σκληρό κομματικό πυρήνα. Οι πολίτες δεν ακολουθούν».

Συνέχισε λέγοντας «Η κοινωνία φυσικά παρακολουθεί και κυρίως νιώθει στο πετσί της τα αποτελέσματα. Τα μέτρα της κυβέρνησης ξεδοντιάζουν πολιτικά την αντιπολίτευση». Στη συνέχεια κατέγραψε τα συγκεκριμένα φιλεργατικά μέτρα.

Ο κ. Σιμόπουλος κατέληξε απευθυνόμενος κυρίως στο ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ με την εξής αναφορά: «Δεν πρόκειται για νομοσχέδιο που δημιουργεί ευέλικτες σχέσεις εργασίας και δεν έχει σχέση η διευθέτηση με τις υπερωρίες οι οποίες αυξάνονται στο μέσο όρο της Ε. Ε. Όλες του οι ρυθμίσεις είναι λογικές και κινούνται στο πλαίσιο της κανονικότητας. Τελικά,  παρά τις κραυγές όσων δεν έχουν καταλάβει ότι στην Ελλάδα «εδώ και δεκαετίες κακιά σκουριά δεν πιάνει», η χώρα προχωρά.

Ποιοι αντιπροσωπεύουν την κακιά σκουριά από όλη μου την παρέμβαση γίνεται σαφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more