Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

 



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 16 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία στη Βουλή για το «εργασιακό» νομοσχέδιο έκτρωμα. Η κυβέρνηση κάνει πως δεν ακούει ούτε βλέπει τις αντιδράσεις των εργαζόμενων και «τρέχει» να υλοποιήσει τα σχέδια των μεγαλοεργοδοτών.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία!

Με αισιοδοξία και δύναμη από την πετυχημένη πανελλαδική απεργιά και τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλη την Ελλάδα στις 10/06, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με περισσότερη ορμή, ακόμα πιο μαζικά,  ακόμα πιο αποφασιστικά να δώσουμε τη μάχη για την επιτυχία και της νέας απεργίας την Τετάρτη 16 Ιούνη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου. Να μην τολμήσουν να το ψηφίσουν!

Μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους. Έχουμε τη δύναμη!

Κυβέρνηση, μεγαλοεργοδοσία και διάφοροι άλλοι καλοθελητές προσπαθούν να σπείρουν την ηττοπάθεια στους εργαζόμενους. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν πως - τίποτα τώρα δεν αλλάζει - οπότε «τσάμπα» ξεσηκώνεστε. Πρέπει τώρα χωρίς καμία καθυστέρηση να στείλουμε το πιό ηχυρό μας μήνυμα: Όλα αλλάζουν αν ξεσηκωθούμε! Οι εργαζόμενοι ξέρουμε καλά τη δύναμή μας! Αρκεί να θυμηθούμε πως ότι κατακτήσεις κέρδισαν οι εργάτες, τις κέρδισαν μέσα από τους αγώνες τους.

Τίποτα δεν έχει χαθεί, είναι στο χέρι μας! Το δίκιο θα κριθεί στους δρόμους!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους συναδέλφους στα μεταλλεία, με αίσθημα ευθύνης για τα εργασιακά μας δικαιώματα αλλά και για αυτά που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, να συμμετέχουν στην απεργία, να πλυμμηρίσουμε τους δρόμους την Τετάρτη 16 Ιούνη και να απαιτήσουμε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα. Δεν παίρνει αναβολή ΤΩΡΑ είναι η ώρα να ξεσηκωθούμε! Σύγχρονοι σκλάβοι δεν θα γίνουμε ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας, θέλουμε δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Συναγερμός προς όλους τους εργαζόμενους!

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ,  ΣΤΙΣ 11:00, ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ,

ΣΤΙΣ 19:00, ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more