Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση 

Συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για φοροδιαφυγή.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ. 

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 26ης Ιουνίου 2021, σε χώρο στάθμευσης πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή του Κιλκίς, αφαίρεσε μέσα από όχημα αλλοδαπού, χρηματικό ποσό 750 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.740 ευρώ, προκειμένου να ερευνηθεί η νομιμότητα της κατοχής του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more