Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

συλλήψεις και επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ.

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη σήμερα (2 Ιουλίου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των βουλγαρικών αρχών για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και καλλιέργειας και διανομής ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (1 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας. 

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, με πρόφαση την επιθυμία αγοράς μιας γκαραζόπορτας από  μία ημεδαπή, η οποία είχε αναρτήσει σχετική ηλεκτρονική αγγελία πώλησης, κατάφερε να αποσπάσει τους προσωπικούς της κωδικούς ηλεκτρονικών συναλλαγών και στη συνέχεια να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 6.450 ευρώ από τραπεζικό της λογαριασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more