Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Συλλαλητήριο κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στα Γιαννιτσά

 





✅Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Παλαιά Μητρόπολη και μετέφερε το αίτημά του

Σε τουλάχιστον 44 πόλεις της Ελλάδας διοργανώθηκαν συλλαλητήρια και πορείες κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και κατά των μέτρων διχασμού μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων πολιτών.


Συγκέντρωση και πορεία έλαβε χώρα και στα, με αφετηρία την παλαιά Μητρόπολη.  Στα Γιαννιτσά, οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρήθηκαν κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και ζήτησαν να μην ισχύσει διαχωρισμός πολιτών, μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων. Στην παλαιά Μητρόπολη  μίλησαν πολίτες, εκφράζοντας ενστάσεις κατά των εμβολίων, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και κατά του διαχωρισμού των πολιτών.


Στη συνέχεια, η πομπή ξεκίνησε με πρώτη στάση το Δημαρχείο Πέλλας, όπου τραγούδησαν, ενώ έπειτα οι διαδηλωτές κατέληξαν στην πλατεία Γκόνου και κινήθηκαν επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στον πεζόδρομο, όπου συνέχισαν τη συμβολική διαμαρτυρία τους, μεταφέροντας το μήνυμά τους και τραγουδώντας για δεύτερη φορά τον εθνικό ύμνο και τον ακάθιστο ύμνο. Μερικοί συμμετέχοντες κρατούσαν ανά χείρας ελληνικές σημαίες, ενώ ένας κρατούσε σημαία με μήνυμα «ελευθερία ή θάνατος».

Ακούστηκαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, κι επίσης: «κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας», «το σώμα και η ψυχή μας ανήκουν» μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more