Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ : Ο γιος του αποστάτη συμπεριφέρεται ως ημιπαράφρων τύραννος!




Δύο μωβ κεράκια σβήνει σήμερα στην τούρτα της εξουσίας ο υιός του Ιουλιανού Αποστάτη. Δύο χρόνια επιδεικνύει ότι είναι εφιαλτικότερος του πατρός του, o οποίος ανέτρεψε τον Γεώργιο Παπανδρέου και έφερε τη χούντα της 21ης Απριλίου. Ο Κυριάκος ήρθε στην εξουσία με τη βοήθεια του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.


Ο πρώτος έμπηξε βαθιά το μαχαίρι στη ψυχή όλων των Ελλήνων. Υπέγραψε την ταπεινωτική «συμφωνία των Πρεσπών» και ρήμαξε την αστική τάξη. Ο δεύτερος, ο περίφημος Βαγγέλης «κουράστηκε» ξαφνικά και έδωσε στο δεύτερο γύρο τα ηνία της Νέας Δημοκρατίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως ο πατέρας τους ήταν ξένο σώμα στον πολιτικό φορέα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, έτσι και ο γιος του αποτελεί «μόσχευμα» που απορρίπτει άμεσα η πλειοψηφία των οπαδών της ΝΔ και γενικά οι πολίτες της ελληνικής κοινωνίας. Ήρθε στα πράγματα, όπως ένα κακό που επιλέγεις γιατί το θεωρείς λιγότερο τοξικό και επιβλαβές από κάποιο άλλο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κληρονόμησε από τον πατέρα του τη γερμανοφιλία και την παραγωγή του πολιτικού γενιτσαρισμού. Έχει μια πολιτική κυνικότητα που συνοδεύεται από αφόρητη χυδαιότητα.

Ως γόνος πολιτικού τζακιού, μεγαλωμένος σε αραχνοΰφαντα τούλια και μεταξωτά μαξιλάρια, αισθάνεται ότι είναι Πρωθυπουργός κληρονομικώ δικαίω και όχι εκλεγμένος από μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού.

Αντιμετωπίζει με δυσφορία τους διαμαρτυρόμενους πολίτες, είτε αυτοί πεινάνε, είτε είναι άνεργοι, είτε επιθυμούν να μην εμβολιαστούν, είτε έχουν διαφορετική άποψη. Θεωρεί εύλογο και δημοκρατικό να παρακάμπτει ο ίδιος του νόμους που επιβάλλει σε άλλους και να διαβιεί, αυτός και η οικογένειά του, εμφανώς, πολυτελώς και σε ατμόσφαιρα Jet Set, χωρίς αιδώ και χωρίς να αναλογίζεται ότι πρωθυπουργεύει σε μία χώρα της οποίας ο μισός πληθυσμός πένεται και είναι υπερχρεωμένος σε δημόσιο και τράπεζες.

Ως «Λουδοβίκος» λατρεύει τη δική του «Αντουανέτα» και της επιτρέπει να χρησιμοποιεί ελευθέρως το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να το διακοσμεί ως περίπτερο των Βερσαλλιών ή να το διαθέτει για εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, ως εκθεσιακό κέντρο.  Δεν θα ενοχλούσε, ίσως, η «λουδοβίκειος ατμόσφαιρα» αν ο λαός μας ευημερούσε, όπως ένα Εμιράτο της Μέσης Ανατολής. Δυστυχώς όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας δεν ευτυχεί. Και ούτε απολαμβάνει τα οφέλη της εξουσίας, όπως το πρωθυπουργικό ζεύγος που μετακινείται με δημόσια Lear Jet,  στρατιωτικά ελικόπτερα και σκάφη του λιμενικού που χρεώνεται το πολύπαθο ελληνικό δημόσιο.

Δύο χρόνια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ελλάδα μοιάζει με τις Φιλιππίνες του Φερδινάνδο και της Ίμέλντα Μάρκος. Βιώνει πράξεις και παραλείψεις ενός πολιτικού που αβίαστα οι πολίτες αποδοκιμάζουν ως  ακραίο, διχαστικό, απριλιανής στόφας και κυρίως ως άτομο υπερβούλιμο για τα οφέλη της εξουσίας, που συναλλάσσεται μόνο με την αθηνοκεντρική ελίτ και τα ξένα κέντρα που ελέγχουν τη χώρα. Είναι έκδηλη  τάση του να διαφοροποιείται από το λαό, να ζει πολυτελώς και να δηλώνει ότι δεν είναι όλα τα παιδιά για τα Πανεπιστήμια.

Δυο χρόνια αδιαφορεί για την οικονομία, για τη φτώχεια και την ανεργία και παριστάνει τον «Λουδοβίκο του Μαξίμου» που μοιράζει αντίδωρα και τα βαφτίζει παντεσπάνι! Παριστάνει τον αρχάγγελο – προστάτη της υγείας του λαού, ενώ σπείρει με τα διαγγέλματά του την απόλυτη γενική κατάθλιψη και την εθνική μελαγχολία, περιβαλλόμενος από σημιτικούς, φιλογερμανούς, εθνομηδενιστές και τον πυρήνα της άνευ πατρίδος πλουτοκρατίας. Πολλαπλασιάζει τους ανέργους και διαιρεί τους πολίτες σε μολυσμένους και ακάθαρτους.

Είναι δυστυχώς ο γιος του Εφιάλτη, ένα αποκρουστικό πολιτικό ον που συρρικνώνει τη χώρα, χαλκεύει νέα δεσμά σε βάρος της, παράγει γενιτσαρισμό και θρυμματίζει την Ελληνική κοινωνία. Εναντίον του πλέον, έχει όλα τα χρώματα και τις φυλές της Νέας Δημοκρατίας. Της Κεντροδεξίας και της Δεξιάς. Εναντίον του, πλέον, έχει όλο τον Ελληνικό λαό τον οποίο καταδυναστεύει, κατασυκοφαντεί και θα απολογηθεί, κάποια στιγμή, για όσα κάνει.

Η οικογένειά του δεν ανήκε ποτέ στη Νέα Δημοκρατία, στην καραμανλική παράταξη. Ούτε ο πατέρας του, ούτε ο ίδιος. Ήταν πάντα κατ’ ευφημισμό «δημοκρατική», ενώ στην πραγματικότητα πάντα εργάζονταν είτε για το παλάτι, είτε για τους Γερμανούς, είτε για τα αντιλαϊκά συμφέροντα. Αποτελεί τραγωδία για τη Νέα Δημοκρατία να έχει στους κόλπους της τέτοιους ακροδεξιούς, όπως ο Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Πικραμένος και άλλοι. Όλη η κυβέρνηση αυτή δουλεύει για το Βερολίνο και για ξένα συμφέροντα, παραγνωρίζοντας την ποικιλόμορφη και κάθετη οικονομική καθίζηση του Ελληνικού λαού.

Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί και θα πληρώσουν τις πολιτικές ευθύνες τους για την οικονομική τραγωδία όλοι οι συνεργάτες του. Πρόκειται για μία ιδιότυπη υγειονομική δικτατορία η οποία προφασίζεται τον CΟVΙD-19 και τα υγειονομικά μέτρα για να κρατάει σε ύπνωση έναν καταδυναστευόμενο και πεινασμένο στην πλειοψηφία του, λαό. Ήδη, οι δυνάμεις της Δεξιάς, οι δημοκρατικές δυνάμεις του κέντρου και της Παπανδρεϊκής Κεντροαριστεράς απορρίπτουν μετά βδελυγμίας τα όσα κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Επιθυμεί και επιδιώκει να επιβάλλει μια ιδιότυπη υγειονομική δικτατορία, την ώρα που η μία χώρα μετά την άλλη αντιλαμβάνονται τις χαίνουσες πληγές που έφεραν τα lockdown.

Ο Μητσοτάκης θα πέσει με υπόκωφο γδούπο. Θα ανατραπεί, σύντομα, από τις ίδιες δυνάμεις της ΝΔ και τις ευρύτερες δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού λαού.

Καλώ όλους τους φίλους του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι να συσπειρωθούν γύρω από τον πολιτικό φορέα μας. Καλώ όλους τους ελεύθερους ανθρώπους από τη Δεξιά ως την Αριστερά να συσπειρωθούμε για να αποτινάξουμε δημοκρατικά αυτή την ιδιότυπη υγειονομική δικτατορία, που στην πραγματικότητα είναι η χούντα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more