Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Συλλήψεις της ΕΛΑΣ στην Κ. Μακεδονία

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Εξιχνίαση απάτης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών γυναικών και ενός αλλοδαπού άνδρα, για απάτη. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες της 15ης Ιουνίου 2021, άνδρας προσποιούμενος τον γιατρό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή γυναίκα στη Χαλκιδική και με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος με θύμα συγγενικό της πρόσωπο που δήθεν πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, την έπεισε να παραδώσει χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ. Όπως διαπιστώθηκε, τα χρήματα παρέλαβε η μία από τις προαναφερόμενες αλλοδαπές γυναίκες και με υπόδειξη του άνδρα συνεργού της, κατέθεσε το χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό της άλλης αλλοδαπής γυναίκας. Το σύνολο των χρημάτων επιστράφηκε στην παθούσα από την αλλοδαπή που τα παρέλαβε.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 27ης Ιουνίου 2021 σε περιοχή της Πέλλας, ενεργώντας με δύο γυναίκες συνεργούς του, αφαίρεσαν από την κατοχή ημεδαπού άνδρα με την μέθοδο του εναγκαλισμού, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό του, αξίας 1.000 σύμφωνα με τον παθόντα.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (9 Ιουλίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη να αφαιρεί καλώδιο χαλκού από σταθμό βιολογικού καθαρισμού. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κοπτικό εργαλείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more