Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Χωρίς είδηση η επίσκεψη Μπάτση στην Αθήνα⬇Διαδρομιστής Υπουργείων  ο Δήμαρχος;

 

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Αλμωπίας, ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από αντιδήμαρχο, πήγε στην Αθήνα όπου είχε σειρά επαφών. Εκτός από χειραψίες και επαφές, μέσω του δελτίου τύπου δεν βγήκε η είδηση για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Το μόνο συμπέρασματα που δεν είναι συμπέρασμα, ήταν το πολύ καλό κλίμα. Επί της ουσίας είδαν τον Υπουργό Περιβάλλοντος, για δεύτερη φορά τον κο Πέτσα που για δεύτερη φορά αναγράφεται λάθος σε επίσημο δελτίο τύπου(Αναπληρωτής Υπουργός είναι και όχι Υφυπουργός), με τον  Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες που θα διαβάσετε. Εντωμεταξύ παρά τα μεγάλα λόγια, δεν είχαμε καμία εξέλιξη και στην προηγούμενη κάθοδο Μπάτση στην Αθήνα.  Η Αλμωπία δεν έχει ανάγκη ούτε από χειραψίες, ούτε από φωτογραφίες, ούτε από διαδρομιστές Υπουργείων και άλλων φορέων. Έχει ανάγκη από έργα και από αποτέλεσμα. Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αριδαία, 30/07/2021

Θέμα: Σειρά επαφών του Δημάρχου Αλμωπίας στην Αθήνα για τα μεγάλα θέματα του Δήμου.

Σειρά επισκέψεων σε υπουργεία και φορείς πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ Χατζηγιαννιδη Χρήστο. Ο Δήμαρχος μετέβη στην Αθήνα απο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28/7/2021 και παρέμεινε έως και την Παρασκευή 30/7/2021.

 Η ατζέντα των συναντήσεων αφορούσε πολλά και σοβαρά ζητήματα του Δήμου Αλμωπίας και οι επαφές πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιελάβανε:

·        Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Υπουργό κ.Σκρεκα Κωνσταντίνο και τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, κ.Αραβωση Κωνσταντίνο .

·        Συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υφυπουργό κ.Πέτσα Στέλιο.

·        Συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Υφυπουργό κ.Οικονόμου Ιωάννη.

·        Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών με τον Γενικό Γραμματέα κ.Καράγιαννη Γεώργιο.

·        Συνάντηση στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

·        Συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ με τον νέο διοικητή, κ.Δουφεξη Παναγιώτη.

·        Συνάντηση στα γραφεία της ΚΕΔΕ με τον Γενικό Γραμματέα κ.Καφαντάρη Δημήτρη

Ακόμη, ο Δήμαρχος λόγω της ενεργής του συμμετοχής στην ΚΕΔΕ προσκλήθηκε από αρκετούς δημάρχους του λεκανοπεδίου, όπου και συζητήθηκαν τα μείζονα θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση .

Τέλος, υπήρξαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους βουλευτές του Νόμου μας όπως και με άλλους βουλευτές της χώρας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more