Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ


 
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΣΕΕ
ΈΔΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ τηλ φαξ 238202213 e-mail ergatikokgiannitson@gmail.com
 

 
Το ΔΣ του Εργατικού κέντρου Πέλλας (Γιαννιτσών) εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του  στους συναδέλφους μας και στους υπόλοιπους πυρόπληκτους σε όλη τη χώρα που είδαν τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη από την  φονική πυρκαγιά που καίει τη χώρα εδώ και τόσες ημέρες.
Τα προβλήματα της επόμενης μέρας είναι τεράστια, σοβαρά και αμείλικτα, όπως και οι αιτίες πρόκλησής τους, γιʼ αυτό είναι απαραίτητη η επαγρύπνηση όλων μας για την έμπρακτη αλληλεγγύη, αλλά και για την απόδοση ευθυνών για ένα διαχρονικό έγκλημα, με  σοβαρές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων με την πολιτική της εμπορευματοποίησης της γης, την άναρχη ανάπτυξη, την επιχειρηματική δράση σε βάρος του περιβάλλοντος και της ζωής των εργαζομένων
Οι πυρόπληκτοι πρέπει να βρουν το κουράγιο να σταθούν στα πόδια τους, να συγκροτήσουν επιτροπές. Τα σωματεία, οι σύλλογοι αγροτών και επαγγελματιών να μπουν μπροστά, να διεκδικήσουν όσα έχασαν. Μόνο με τον αγώνα τους και την αλληλεγγύη από όλο τον λαό θα υπάρξουν προϋποθέσεις να παραμείνουν στον τόπο τους, στα χωριά τους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Πέλλας , τα Σωματεία μέλη μας,  να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους που έχουν άμεση ανάγκη από βασικά είδη πρώτης ανάγκης.
Στην κατεύθυνση αυτή συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης (νερά, τυποποιημένη ξηρά τροφή, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά κτλ ).
Στο  Εργατικό Κέντρο  
καθημερινά από τις 9:00 - 14:00.
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2382022153
Η Διοίκηση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more