Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Τρίτη δόση εμβολίου σε υγειονομικούς και σε άτομα άνω των 60 ετών

 



EMBOLIO YGEIONOMIKOI 1
• Στο επόμενο στάδιο του προγράμματος εμβολιασμού προχωρά η Κυβέρνηση που αφορά τη χορήγηση 3ης δόσης σε δύο ακόμη κατηγορίες πολιτών: Τους υγειονομικούς και στα άτομα άνω των 60 ετών. 
Όπως δήλωσε χθες ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, οι ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών. Η χορήγηση της 3ης δόσης αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα και ερέθισμα για τους ανεμβολίαστους ώστε να προσέλθουν για εμβολιασμό καθώς οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η μετάλλαξη «Δ» δεν κάνει εξαιρέσεις. Για να προληφθούν ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις, είναι πλέον σίγουρο ότι μετά τους ανοσοκατασταλμένους, τους υγειονομικούς και τα άτομα άνω των 60 θα ακολουθήσουν και άλλες κατηγορίες πολιτών. Τη χορήγηση της τρίτης δόσης σε όλο τον πληθυσμό προανήγγειλε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. 
«Το εμβόλιο πρέπει να το κάνει κάποιος για να προστατευτεί ο ίδιος, τα πρόσωπα που αγαπάει και να χτιστεί το τείχος ανοσίας», τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more