Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκ από τον χαμό του χειρούργου Χρ. Κωνσταντάρα για την Χαλκιδική




✔Υπήρξε κορυφαίος επιστήμονας που συνέτρεξαν κοντά του αρκετοί πολίτες 





Μια μεγάλη απώλεια βίωσε η Χαλκιδική από τον αδόκιμο θάνατο του Χειρούργου Χρήστου Κωνσταντάρα. Η κλινική του Αγίου Λουκά που εργαζόταν ως το τέλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Η διοίκηση και το προσωπικό της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», με ιδιαίτερα αισθήματα βαθιάς οδύνης, συμμετέχουμε στο πένθος για την αναχώρηση από τη ζωή του εκλεκτού και αξέχαστου συνεργάτη μας, χειρουργού Χρήστου Κωνσταντάρα.
Ο Χρήστος Κωνσταντάρας, εξαιρετικά πεπειραμένος και άρτια καταρτισμένος χειρουργός, υπήρξε γιατρός υψηλοτάτου Ιπποκρατικού ήθους και συνεργάστηκε με τον «ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ» επί δεκαετίες, παράλληλα προς τη συνεπέστατη πανεπιστημιακή σταδιοδρομία του. Άνθρωπος προσηνής, πάντοτε χαμογελαστός, με διάθεση υπηρεσίας και προσφοράς, «έγραψε ιστορία» επί δεκαετίες, αφήνοντας μνήμη αγαθή σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.
Υποδειγματικός οικογενειάρχης, αφήνει πίσω του την εξαιρετική σύζυγό του και δύο παιδιά, γιο και θυγατέρα, προικισμένους χειρουργούς, που συνεχίζουν επάξια την οικογενειακή παράδοση.
Η Κλινική μας χάνει τον πιστότερο και συνεπέστερο συνεργάτη της, που θα μείνει στη μνήμη και στην καρδιά μας για πάντα. Στη σύζυγο και στα παιδιά του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και διαβεβαιώνουμε για την ολόψυχη συμμετοχή μας στο πένθος τους. Η μνήμη του Χρήστου Κωνσταντάρα, ανεπίληπτη, τιμημένη, μένει στην ιστορία μας.

Μ. Καρράς: Βαριά η σκιά της απώλειας για τον Δήμο Νέας Προποντίδας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς για τον θάνατο του Χειρούργου Χρήστου Κωσταντάρα που εξέφρασε την θλίψη για αυτό το γεγονός. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Από εχθές είμαστε όλοι φτωχότεροι. Το άκουσμα της απώλειας του Χρήστου Κωνσταντάρα προκάλεσε ανείπωτη θλίψη και οδύνη σε όλους μας. Για εμάς που τον γνωρίζαμε λίγο περισσότερο είναι δύσκολο να βρούμε τα κατάλληλα λόγια για να τον αποχαιρετήσουμε.
Ήταν ο φίλος, ο γιατρός μας, ο συγχωριανός μας. Πέρα από εξαίρετος γιατρός και λαμπρός επιστήμονας, ήταν πάνω από όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος. Απλός, δοτικός και πρόθυμος, στην υπηρεσία του κάθε συνανθρώπου μας που προσέτρεχε σε αυτόν για βοήθεια. Ενάρετος, ηθικός και με αρχές δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια και κατάφερε να μεταδώσει την αγάπη της ιατρικής και στα δύο παιδιά του.
Μαργαρίτα, Αθηνά, Δημήτρη,
σας εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Η σκέψη μας είναι μαζί σας σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες. Δύναμη και κουράγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more