Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ- Παρεμβάσεις του Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ, στην ΕΡΤ1: Δεν είναι «άκρο» ο λαός που αγωνίζεται

 



Ο φασισμός είναι γέννημα του συστήματος, «τον χρειάζεται και τον αξιοποιεί ως εργαλείο ενάντια σε αυτούς που αγωνίζονται», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ1.


Υπενθύμισε ότι ο φασισμός γεννήθηκε ως εργαλείο των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και πρόσθεσε ότι τον ρόλο που παίζει για λογαριασμό του συστήματος μπορεί να τον αντιληφθεί κανείς βλέποντας ποιους στοχεύουν αυτές οι εγκληματικές ναζιστικές ομάδες. Οι κομμουνιστές που πρωτοστατούν στους αγώνες του λαού μας δέχονται αυτές τις εγκληματικές επιθέσεις, όπως συνέβη την Κυριακή.

Ο Γ. Δελής αναφέρθηκε στην δομή αυτών των εγκληματικών συμμοριών σημειώνοντας πως «έχουν σχέδιο, έχουν οργάνωση, συντονίζονται», όπως ακριβώς έκαναν κατά την επίθεση στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Επίσης, κατήγγειλε την προβολή της την ανιστόρητης θεωρία των «δύο άκρων». «Δεν είναι άκρο ο λαός που αγωνίζεται, είναι η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία», τόνισε, προσθέτοντας πως «η μαζική και οργανωμένη λαϊκή πάλη είναι το καλύτερο φάρμακο για όλους αυτούς».

Το βίντεο θα το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/9FKp15ZRixE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more