Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ- ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 2-3: Πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά δεν τα κατάφερε

 


Χριστοφορίδης Χρήστος


Ο  ΦΕΣ Αριστοτέλης δεν τα κατάφερε στον σημερινό αγώνα κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, στην Σκύδρα και ηττήθηκε με σκορ 2-3 σετ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Preleague. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν τα δύο πρώτα σετ του αγώνα σχετικά άνετα με σκορ 25-15 το πρώτο και 25-19 το δεύτερο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Από το τρίτο σετ και μετά η ομάδα της Σκύδρας έδειχνε μία νευρικότητα, η οποία της βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες προσπάθησαν να βρουν τον ρυθμό τους, για να φτάσουν στην νίκη, ωστόσο ορισμένα  αγωνιστικά λάθη και η ατυχία σε κρίσιμες φάσεις έκριναν το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έγιναν στον αγώνα και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το πρώτο σετ που κέρδισαν, έφτασαν στην ανατροπή του σκορ και τελικά στην νίκη. Το τρίτο σετ τελείωσε με σκορ 12-25, το τέταρτο 21-25 και το πέμπτο 13-15.  


Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την τελευταία φάση του αγώνα, ωστόσο ο διαιτητής καταλόγισε τον πόντο στους φιλοξενούμενους.



Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα:

Γιάννης Παντακίδης: Εντάξει ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, δύο πολύ δυνατές ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν πολλά στο φετινό πρωτάθλημα! Δυστυχώς θεωρώ ότι ήμασταν πολύ άτυχοι και δώσαμε το δικαίωμα στην Ορεστιάδα να πανηγυρίσει την νίκη μέσα στην Σκύδρα.

Χριστοφορίδης: Στο παιχνίδι ξεκινήσατε αρκετά δυνατά στα πρώτα δύο σετ, στο τρίτο σετ φάνηκε να υπάρχει μία σχετική νευρικότητα. Τι οδήγησε σε αυτό το γεγονός και τελικά στην ανατροπή του σκορ;

Γιάννης Παντακίδης: Πιστεύω εντάξει, όπως είπες η νευρικότητα μεταξύ των παικτών, μεταξύ των δικών μας παικτών οδήγησε σε αυτή την εμφάνιση που ακολούθησε μετά. Εγώ πιστεύω πως όταν είσαι μεγάλη ομάδα αυτά πρέπει να τα ξεχνάς πολύ γρήγορα και να κοιτάς μπροστά, εμείς δυστυχώς δεν το κάναμε και είδαμε το αποτέλεσμα που ήρθε.

Χριστοφορίδης: Ευχαριστώ πολύ!

Χριστοφορίδης: Σήμερα ο Αριστοτέλης ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, διαχειρίστηκε με σχετική ψυχραιμία τα δύο πρώτα σετ, και όλα έδειχναν ότι θα πάει σε μία άνετη νίκη. Τι συνέβη από το τρίτο σετ και μετά;

Πρόεδρος: Μετά το τρίτο σετ η ομάδα είχε μία πτωτική τάση, έγιναν αρκετά λάθη. Πιστεύω ότι το γεγονός ήταν τυχαίο. Οι αντίπαλοι βρέθηκαν σε καλό ρυθμό και εκμεταλλεύτηκαν τα δικά μας λάθη και με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι γύρισε υπέρ των φιλοξενούμενων.

Χριστοφορίδης: Για την τελευταία φάση που έκρινε το αποτέλεσμα, ποια είναι η άποψη σας;

Πρόεδρος: Εντάξει μπάλα είναι και γυρίζει, κάποιος είναι τυχερός, στάθηκαν τυχεροί στην τελευταία φάση, οπότε εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι.

Χριστοφορίδης: Ευχαριστώ πολύ!

Πρόεδρος: Να είστε καλά.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more