Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: "Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της - Οργανωμένο σχέδιο φασιστών τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη"

 


"Για οργανωμένο σχέδιο φασιστικών οργανώσεων και ομάδων στη Θεσσαλονίκη, που στηρίζεται σε πλάτες συγκεκριμένων μηχανισμών, έκανε λόγο ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, παρεμβαίνοντας στη Βουλή.

Κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στη Θεσσαλονίκη, όπου τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και φασιστικών οργανώσεων προελαύνουν στην πόλη, καταλαμβάνουν σχολεία σε Σταυρούπολη, Εύοσμο, Αμπελόκηπους και μετατρέπουν τα σχολεία σε ορμητήρια παράνομων εγκληματικών πράξεων, τρομοκρατούν μαθητές, καθηγητές και γονείς.

Η κυβέρνηση να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των σχολείων, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Ν. Καραθανασόπουλος."

Παρακάτω θα βρείτε το link με το βίντεο από την παρέμβαση του Νίκου Καραθανασόπουλου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ στη Βουλή: "Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της - Οργανωμένο σχέδιο φασιστών τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη":

https://youtu.be/6sGQruqNDZs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more