Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Εκ νέου υποψήφιος για την ΔΗΜΤΟ Έδεσσας ο Κ. Μπατσίρης


Εκ νέου υποψήφιος για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας θα είναι ο Κώστας Μπατσίρης που συνεχίζει να κρατά ανοικτό τον κύκλο αναφορικά με την ενασχόληση του με τα κοινά. Ο Κώστας Μπατσίρης θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος δήλωσε τα ακόλουθα: 




Αγαπητά μέλη της Δημ.Τ.Ο Έδεσσας, αγαπητοί φίλοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Την 24η Οκτωβρίου 2021 στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας θέτω εκ νέου την υποψηφιότητα του για της προεδρία της Δημ.Τ.Ο Έδεσσας, έχοντας πάντα παρακαταθήκη αυτά τα πέντε χρονια, την αγάπη σας, την στήριξη σας αλλά κ την αναγνώριση του έργου μου. Έχουν περάσει τρία χρονια. από την ημέρα που με τιμήσατε με την ψήφο σας κ με αναδείξατε για δεύτερη φορά πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο Έδεσσας . Όλα αυτά τα χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες θεωρώ ότι στάθηκα εγώ προσωπικά κ η πλειοψηφία των μελών του διοικητικού συμβουλίου στο ύψος των περιστάσεων που εσείς μας τοποθετήσατε. Είμουν και θα είμαι πάντα εδώ για εσάς, δίπλα σας σε κάθε αγώνα και για το καλό της Έδεσσας και της Πέλλας. Ζητω την στήριξη σας, στο πρόσωπο μου υποσχόμενος να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και την εμπιστοσύνης, εκπροσωποντας επάξια όλες κ όλους. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Μαζί στον αγώνα για μια Νέα Δημοκρατια ακόμα πιο δυνατή.

Οι υποψηφιότητες κατατέθηκαν εχθές και το βράδυ και ο Κώστας Μπατσίρης δεν θα έχει αντίπαλο, καθώς είναι ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας. Ο ίδιος μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσε τα εξής:



Οι υποψηφιότητες κατατέθηκαν. Με ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμό και αρχές θα πορευθούμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Καλό αγώνα κ
καλή επιτυχία
σ´ όλους τους συμμετεχοντες. Σας καλώ να συνεχίσουμε όλοι μαζι!!
Με εκτίμηση
Κώστας Μπατσίρης
Υπ. Προεδρος Δημ.Τ.Ο. Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more